SIDASA, nou servei homologat de l’AFC

L’Associació ha signat un conveni de col·laboració amb SIDASA empresa del Grup UNITS, especialitzada en solucions pel desenvolupament sostenible.

L’Associació ha signat un conveni de col·laboració amb SIDASA empresa del Grup UNITS, especialitzada en solucions pel desenvolupament sostenible, que la converteix en un nou Servei Homologat, SDS BY SIDASA, que actua en 3 camps de la màxima importància mediambiental: projectes fotovoltaics, la optimització energètica i la consultoria ambiental.

SDS té més de 70 anys d’experiència en l’entrega de projectes fotovoltaics claus en ma, adequant la  millor solució a cada negoci en particular i ocupant-se de la totalitat de la gestió, des de la enginyeria,  la documentació legal i permisos, subvencions i posta en marxa.

En el terreny de la reducció energètica, SDS audita les instal·lacions del client i li aporta sistemes de recuperació de calor residual, equips d’alta eficiència i, també, li proposa solucions de reducció de residus de producció.

SDS, consultoria ambiental es especialista en el càlcul de inventaris dels gasos d’efecte hivernacle per poder proposar un pla d’acció de reducció i fer el seguiment de les accions realitzades. La avaluació del cicle de vida del producte és fonamental per reduir l’impacte ambiental dels productes o serveis d’una empresa.

Destacarem, finalment, que SIDASA és 100 % carboni neutral des de 2021, certificat per TÜV SUD i, com a signant del The Climate Pledge, es compromet amb el Carboni Neutral, inclosos els seus socis, el 2030.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors