Mail Boxes Etc. inaugura nou centre a Banyoles

Mail Boxes inaugura un nou centre a la ciutat de Banyoles, província de Girona. Amb aquesta nova obertura ja són 87 els establiments que la marca MBE té ubicats a la Comunitat Autònoma de Catalunya.

 

 

Barcelona, ​​Espanya (28 de juliol de 2022) – Mail Boxes Etc. Inaugura un nou centre a Banyoles (Girona) que està gestionat per Bachir Marouf, franquiciat de MBE.

El Centre MBE 3251 està dirigit per Patricia Marsal i es troba ubicat a l’Av. Països Catalans, 251 17820 Banyoles (Girona).

El centre de Mail Boxes etc. 3251 està especialitzat en embalatge professional i serveis d´enviament des de Banyoles, gestionant enviaments de sobres amb documentació i paquets a nivell nacional o internacional. Aquest servei també està disponible als voltants de Banyoles.

L’horari del centre és de dilluns a divendres de 09:00 ha 13:30 hi de 15:00 ha 18:30 h. Podeu contactar amb el vostre equip mitjançant l’adreça de correu electrònic mbe3251@mbe.es o trucant al número de telèfon: 872 00 35 59.

 

La franquícia MBE a Catalunya

A Catalunya, els 87 centres de la franquícia MBE ofereixen els seus serveis a clients de tots els perfils: pimes, autònoms, particulars, estudiants, famílies… I el servei més demanat continua sent el logístic.

Amb aquest nou establiment a Banyoles, Mail Boxes Etc. compta amb 7 centres MBE a la província de Girona. Tot i que la concentració màxima de botigues de MBE continua estant a la Província de Barcelona.

A Espanya, Mail Boxes Etc. té oberts més de 250 centres, ia tot el món més de 2.900, sent la franquícia líder global en serveis d’enviaments, comunicació i ajuda a les activitats d’empreses i particulars.

 

Productes i serveis

MBE ofereix serveis de valor afegit que tenen com a objectiu fer més eficients alguns dels processos de les principals funcions a les empreses: enviaments, disseny gràfic i impressió, micrologística, etc.

Els principals serveis que la marca posa a disposició dels clients són:

Enviament i embalatge
Disseny gràfic i impressió
Micrologística
Domiciliació
Materials d’oficina

 

Quant a MBE Worldwide

MBE Worldwide S.p.A. (“MBE”), una empresa privada amb seu a Itàlia, és un proveïdor de comerç global per a PIMES i particulars que gràcies a la seva plataforma ofereix solucions de comerç electrònic, emmagatzematge, enviament i màrqueting global per a PIMES i consumidors mitjançant operacions multimarca: PrestaShop , Mail Boxes Etc. (excepte Estats Units i Canadà), PostNet, PACK & SEND, Spedingo.com, AlphaGraphics, Multicopy, Print Speak, GEL Proximity i World Options. La combinació de la nostra plataforma física -que actualment compta amb més de 3.100 centres de serveis a 53 països amb més de 12.500 associats- amb la nostra plataforma de comerç electrònic PrestaShop va servir a més d’un milió de clients empresa el 2021, generant 1,07 mil milions d’euros (1,26 mil milions de dòlars) de facturació agregada i 24.000 milions d’euros (28.500 milions de dòlars) de valor brut de la mercaderia al comerç electrònic.

Per obtenir més informació, visiteu les pàgines web del Grup MBE Worldwide: www.mbecorporate.com – www.prestashop.com/en – www.mbeglobal.com – www.postnet.com – www.packsend.com.au – ww. spedingo.com/es – www.alphagraphics.com – www.multicopy.nl – www.printspeak.com – www.mbe.it – ​​www.mbe.es – www.mbe.de -www.mbefrance.fr – www. mbe.pl – www.mbeportugal.pt – www.mbe.co.uk – www.gelproximity.com – ca.worldoptions.com

 

Para más información sobre MBE, por favor visita www.mbeglobal.com  –  www.mbe.es  – www.mbe-franquicia.es

 

MBE Worldwide Group

www.mbecorporate.com  – www.mbeglobal.com  – www.postnet.com  – www.alphagraphics.com   – www.spedingo.com/en  – www.printspeak.com  – www.packsend.com.au  – www.multicopy.nl  – www.mbe.it  – www.mbe.es  – www.mbe.de  – www.mbefrance.fr  – www.mbe.pl – www.mbeportugal.pt  – www.mbe.co.uk

Para más información:

Brand Comunicación

Claudia Martínez – claudia@brandcomunicacion.com

Núria Hernando- nuria@brandcomunicacion.com

Telf.: 932700909

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors