Washnet Factory signa un acord amb Nieves Energía

Les dues companyies signen un acord per a la fabricació de centres de rentat amb plaques solars.

La companyia, fabricant de centres de rentat, ha integrat la primera instal·lació fotovoltaica a un centre de la xarxa Elefant Blau, generant energia que pot ser autoconsumida o abocada a la xarxa.

La instal·lació s’ha realitzat sobre la superfície de l’estructura de centre de rentat, cobrint 73 m2 i calculant un estalvi de l’78,35%, mitjançant una potència instal·lada de 14,4 kWp, amb el que s’espera una producció anual de 21, 3 MWh.

 

Agost, 2021 – Washnet Factory, fabricant de centres de rentat pertany al holding Grupo Moure, ha signat un acord amb Nieves Energía per implementar panells solars en centres de rentat. La primera instal·lació fotovoltaica s’ha integrat en un centre de la xarxa Elefante Azul, generant energia que pot ser autoconsumida o abocada a la xarxa. Aquest nou sistema permetrà aconseguir un estalvi aproximat del 78,35%, mitjançant una potència instal·lalada de 14,4 KWp, amb el que s’espera una producció anual de 21,3 MWh.

“Per a aquesta instal·lació s’ha realitzat una inversió de més de 12.000 €, cosa que fa que el client tindrà un retorn de la inversió de poc més de 6 anys”, explica Marcos Moure, propietari i fundador de Grupo Moure, holding fundat el 1996 amb presència al sector energètic i rentat de cotxes, entre altres que, a més de Washnet Factory, engloba les empreses Elefante AzulAutonetoilPetronet.

Aquest projecte capdavanter en centres de rentat, s’ha portat a terme en col·laboració amb el Grup Nieves Energia, grup energètico fundado el 1991 amb més de 25 anys d’expèriencia en el sector. La seva identitat ve marcada per un alt nivell de servei i una atenció personalitzada.

Els establiments de Maó i Ciutadella a Menorca (Balears) han sigut els primers a incorporar aquest nou sistema, “assolint un estalvi de 11.396Kw a l’any” indica Moure. I afegeix que, “progressivament anirem implementant el projecte a la resta d’establiments en l’àmbit nacional”.

Fins al moment, Grupo Moure ja implementava processos i productes per a reduïr la contaminació, com la utilització de sabó biodegradable als centres de rentat, i sistemes de recuperació de gasos i doble filtració a estacions de servei. En aquest sentit, “com a grup ens adaptem al 100% a les noves necessitats. El nostre compromís amb el medi ambient fa un pas més amb aquest tipus d’instal·lacions”, destaca Moure.

“Sabem que és un procés llarg que requereix d’un gran compromís i amb tot el nostre equip, estem disposats a invertir temps i recursos per contribuir amb la sostenibilitat mediambiental”, finalitza Moure.

Sobre Grupo Moure

Grupo Moure és un holding fundat el 1996 amb presència en el sector energètic i rentat de cotxes, entre altres, que engloba les empreses Elefante AzulAutonetoilPetronet i Washnet Factory. Elefante Azul, amb més de 30 anys d’experiència en el sector, és la primera empresa europea pionera en el rentat de cotxes a alta pressió, garantint la major eficacia gracies als seus sistemes exclusius, fàcils i flexibles pel client; Autonetoil és una xarxa de benzineres ‘Quality Low Cost’ que compta amb 14 centres a nivell nacional; Petronet és distribuïdora nº 1 a Espanya de peces de rentat de cotxes i, finalment, Washnet Factory, està especialitzada en la fabricació i instal·lació de centres de rentat.

Si t’interessa tenir més informació sobre Grupo Moure, sol·licitar disponibilitat per concertar entrevista amb algun dels seus portaveus o tens qualsevol consulta relacionada amb l’empresa, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Marga Cañellas / Laura Sali Pérez
+ 34 689 688 822 / + 34 667 656 269
Departament de Comunicació
press@grupomoure.com
https://grupomoure.com/

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors