Aquí tu Reforma preveu una facturació de 3,5 milions d’euros el 2021

La companyia espera tancar l’any amb 36 milions d’euros en volum d’obres, duplicarà el nombre de franquícies a escala nacional, passant de 102 a 216 establiments i ampliarà la seva plantilla fins als 70 empleats.

 

El 2021 s’estima que el sector de la reforma i la rehabilitació creixerà per sobre del 6%.

Aquí tu Reforma planteja la internacionalització de l’activitat de la companyia, tant en països europeus com a Amèrica.

Juliol, 2021. – Aquí tu Reforma, la primera companyia espanyola de franquícies de reformes preveu una facturació de 3,5 milions d’euros el 2021, tres vegades més que el 2020, quan va facturar 1,1 milions d’euros. A més, espera tancar l’any amb 36 milions d’euros en volum d’obres, superant amb escreix els 9,2 milions d’euros de 2020.

Enric Aparici, director general d’Aquí tu Reforma destaca que “un 51% de les obres realitzades fins al moment el 2021 són reformes integrals, un 37% de les mateixes són semi integrals i el 12% restant són reformes de banys”.

El creixement de la companyia també s’ha vist reflectit en el nombre de franquícies, passant de 40 a 102 de 2019 a 2020. De cara a finals de 2021 calculen arribar als 216 establiments repartits entre les principals ciutats del territori nacional. “En l’àmbit d’equip també hem crescut, passant de 19 empleats el 2019 a 27 el 2020. El 2021 calculem que la plantilla superi les 70 persones, finalitza Aparici.

Creixement del sector de la reforma el 2021

De cara a finals d’any, segons dades de l’últim informe de l’Associació Nacional de Distribuïdors de Ceràmica i Materials de Construcció (Andimac) s’estima que el sector de la reforma i la rehabilitació creixerà entorn del 6% i que la despesa mitjana en materials de construcció i instal·lació a les llars d’Espanya oscil·larà sobre els 1.000 euros. En aquest sentit, el volum de negoci del sector arribarà fins als 19.000 milions d’euros. Altres fonts, com l’Associació Nacional d’Empresaris de la Reforma i la Rehabilitació (ANERR) estimen un creixement per sobre del 13%, arribant als 60.000 milions d’euros.

De cara a finals d’any a Espanya es reformaran al voltant d’1,5 milions d’habitatges, és a dir, més d’un 5% del total a escala nacional. Francisco Morán, CEO d’Aquí tu Reforma explica que “avui dia, més del 80% de parc immobiliari a Espanya són immobles amb més de 20 anys i que requereixen algun tipus de reforma”.

Oportunitats i reptes del sector de la reforma

Morán destaca que, el 2021, el sector comptarà amb multitud d’oportunitats “entre elles, els fons de reforma i rehabilitació europea; l’augment del valor de la llar després de la pandèmia; l’augment de l’interès per l’eficiència energètica i el parc d’habitatges envellit. Així mateix també es trobarà amb diversos reptes com “la transformació digital del sector; la professionalització del sector i la col·laboració publicoprivada”. En aquest sentit, Aquí tu Reforma advoca

Nous projectes ATR 2021

Actualment ATR compta amb diversos projectes que s’implementaran al llarg de 2021. Entre els més destacables, Morán parla de la internacionalització de l’activitat de la companyia, tant en països europeus com a Amèrica. Un dels primers països a desembarcar podria ser Mèxic”. Un altre dels projectes clau en 2021 és el de rehabilitació de façanes “Hem llançat un projecte únic en el qual tramitarem els ajuts a la rehabilitació per a les comunitats de veïns i oferirem opcions de finançament de fins a 10 anys i 1 milió d’euros a través de la nostra plataforma AQUÍ Credit, que opera amb diferents bancs i entitats”, finalitza Morán.

Finalment, la companyia de reformes va oferir el primer CRM que gestiona tota la cadena de valor de la reforma, des de la captació, passant per les fases de pressupostació i seguiment d’obra.

 

 

Sobre Aquí tu Reforma

Aquí tu Reforma és la marca líder de franquícies de reformes d’habitatges, que té com a objectiu principal millorar el benestar a les ciutats sostenibles, amb les persones en el centre i la tecnologia com a eix vertebrador. La xarxa compta amb 130 franquícies, situades en 50 ciutats d’Espanya. La companyia s’encarrega de tramitar a través de la seva plataforma AQUÍ Credit, el finançament de reformes. L’empresa, que va iniciar la seva activitat el 2019, va ser fundada per Francisco Morán i Enric Aparici.

 

Marga Cañellas / Laura Sali Pérez
+34 689 688 822 / + 34 667 656 269
Departament de Comunicació
marga@whiterabbit.es / laura@whiterabbit.sit

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors