Webinar: “Consens, cooperació i transmissió de la propietat a l’empresa familiar”

Organitzat per RSM Spain. Dimecres 29 de setembre, de 9.30 h a 11.00 hores.

Una correcta transmissió de la propietat i una correcta assignació de responsabilitats són fonamentals per al bon funcionament de l’empresa familiar, i són claus per garantir la continuïtat del llegat patrimonial familiar.

Darrere de cada empresa hi ha una família amb les seves pròpies dinàmiques, personals i professionals, els interessos dels quals hem d’harmonitzar per desenvolupar i mantenir el seu compromís amb l’empresa. Hi ha un marc global dins el qual poden desenvolupar-se diferents models i en aquesta sessió tractarem el model basat en la cooperació de tots els actors: família, professionals, proveïdors de béns i serveis, i clients; tots ells són rellevants per a la competitivitat, el creixement i la continuïtat del negoci a través de generacions.

Alinear els interessos i definir el marc de cooperació de tots aquests actors permetrà implementar estratègies en cada moment per impulsar la seva continuïtat.

Participa en aquest debat obert en el qual podràs plantejar les teves preocupacions, reptes, preguntes i/o experiències als ponents.

 

29 de setembre de 2021

9.30 a 11.00 hores.

Inscriu-te aquí.

 

Per a més informació:

Càmera Oficial de Comercio, Industria y Servicios de Madrid

Telf. 91.538 36 00

Una cordial salutació,

Karina Doval
kdoval@rsm.es
Directora de comunicació de RSM Spain

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors