Century 21 New Estate preveu facturar 2,5 milions d’euros i arribar al centenar d’agents el 2021

Tot i la pandèmia, la companyia ha experimentat un augment del 38% de les transaccions respecte al 2020.

Octubre 2021 – L’empresa immobiliària CENTURY 21 New Estate segueix recollint bons números de cara a un final d’any que, tot i els efectes de la vigent pandèmia de la COVID-19, apunta a ser el millor de la seva història. Al rècord de vendes registrat a principis d’any a la seva oficina principal de Barcelona se li suma ara un augment de plantilla emmarcat en una clara aposta per la digitalització del sector. “La digitalització està en marxa i hem començat a impartir seminaris no només als procedents de la banca sinó a tot el mercat amb gran èxit. Això ens ha permès incorporar a 20 nous assessors aquest mes“, explica Javier Ortega, CEO de Century 21 New Estate.

Pel que fa a la plantilla, el nombre d’empleats ha anat augmentant progressivament des de 2019, passant de 6 treballadors en l’esmentat període a 14 aquest 2021. En el cas dels assessors, d’altra banda, el creixement també ha estat constant, amb 70 en aquest moment, però amb l’objectiu de finalitzar l’any amb un total de 100.

Aquesta inversió en personal es tradueix en bons resultats econòmics per a l’empresa, que preveu tancar l’exercici de 2021 amb una facturació de 2,5 milions d’euros. El motiu principal? El creixement, tot i la pandèmia, en el nombre de transaccions, que ha crescut un 38% respecte a 2020.

La digitalització, un valor en alça en el sector immobiliari

Malgrat que els clients segueixen valorant de forma positiva el contacte telefònic amb els seus agents immobiliaris de confiança, Ortega reconeix que “el gir cap al digital era necessari per evitar errors del factor humà i digitalitzar recursos“. “Al client li encanta tenir la sensació de ser modern i organitzat, ja que no han de venir a l’oficina; poden signar contractes, així com fer reserves a distància, la qual cosa els facilita molt la vida, ja que abans, per a qualsevol tràmit, havien d’acudir presencialment a l’agència immobiliària“, detalla.

El CEO de Century 21 New Estate, a més, posa l’accent en la comoditat que aporta aquest salt al digital no només per a l’usuari, sinó també per al mateix assessor, que passa a tenir “tota la informació organitzada en una plataforma” per consultar quan sigui necessari.

“Com guanyar 80.000 euros sense caps ni horaris”

L’augment del nombre d’assessors aquest any està vinculat al nou projecte de seminaris de Century 21 New Estate que, sota el lema “Com guanyar 80.000 euros sense caps ni horaris”, presenta la proposta de valor de l’empresa i com diferents agents han aconseguit aconseguir aquesta suma amb la seva agència.

Fins a la data, segons explica l’expert “els seminaris, que estan enfocats tant a treballadors de la banca com altres perfils, estan funcionant molt bé“. I prossegueix, “A la xerrada de 4 hores tractem diversos temes: com està el sector, quines són les eines de Century 21 New Estate, per què som un escenari fèrtil per a ells, el pla de carrera, etc.“.

 

Sobre CENTURY 21 New Estate

CENTURY 21 New Estate, integrada en el holding Homes Experience Group, és una agència immobiliària amb més de 20 anys d’experiència en real estate. Els seus fundadors, Javier Ortega i Francisco Morán, s’han format amb els millors coaches immobiliaris del món i, per això, en la formació contínua dels seus agents resideix un dels seus pilars de la companyia. A la seva seu central, situada en plena Eixample barcelonina, treballen més de mig centenar de professionals, amb previsió que la plantilla augmenti fins als 200 agents en el mitjà termini.

 

Per a més informació, contacta amb nosaltres.

CENTURY 21 New Estate

Marga Cañellas / Laura Sali Pérez

689 688 822 / 667 656 269

marga@whiterabbit.es / laura@whiterabbit.site

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors