Anytime Fitness aterra a Àustria i eleva la seva presència a 40 països a tot el món

El líder mundial del fitness dóna un nou impuls a la seva expansió per Europa en desembarcar a Àustria de la mà de Manfred Mitterlehner, propietari de Mitterlehner Fitness.

 

 

Qui a partir d’ara serà el màster franquiciat de la firma al país. L’entrada de la marca en aquest nou mercat és una nova mostra de la forta aposta d’Anytime Fitness per créixer al continent europeu. En total, la cadena compta amb més de 5.200 clubs oberts a 40 països de tot el món.

 

 

Barcelona, 18 d’abril de 2023.- Anytime Fitness, la cadena de gimnasos més gran del món, arriba a Àustria després de signar amb Manfred Mitterlehner, l’operador dels clubs de fitness i entrenament personal Mitterlehner Fitness, un acord que el converteix en màster franquiciat en exclusiva de la cadena nord-americana en aquest mercat.
“En estudiar els llocs on la nostra presència i la nostra marca podria sobresortir i marcar una diferència significativa, Àustria és un dels que destaca. Estem molt orgullosos de portar la marca Anytime Fitness al mercat austríac on podrem tenir un paper molt actiu en la millora de la salut i el benestar dels seus ciutadans”, assegura Sander van den Born, vicepresident executiu de desenvolupament internacional de Self Esteem Brands, propietària d’Anytime Fitness.

Després del desembarcament d’Anytime Fitness a Àustria, l’americana ja suma 40 països de tots els continents a la llista de banderes. El desembarcament en aquest nou país es farà en temps record, ja que Mitterlehner Fitness transformarà al model Anytime Fitness els 11 centres que opera al país en els propers 12 mesos.

Fort impuls al desenvolupament a Àustria

A més, el masterfranquicat austríac d’Anytime Fitness obrirà dos centres nous de la cadena la tardor que ve a les ciutats de Vöcklamarkt i Andorf, mentre duu a terme la transformació dels seus clubs que de moment seguiran operant per separat i de forma independent.
“Anytime Fitness ens ajudarà a créixer molt més ràpid al mercat austríac. El sistema de suport a les seves franquícies que ofereix Self Esteem Brands és inigualable i permet que els clubs de condicionament físic puguin operar amb èxit a qualsevol lloc del món”, sosté Manfred Mitterlehner.

“Compartim la creença que la pràctica de l’exercici físic és essencial per a la salut i el benestar personal, i confiem a donar la benvinguda als nostres socis existents ia molts més nous perquè de la mà d’Anytime Fitness Àustria puguin millorar la seva salut, benestar i qualitat de vida”, postil·la.

David Mortensen, cofundador d’Anytime Fitness i president de Self Esteem Brands, sosté, per part seva, que “Mitterlehner té una reputació excepcional i Àustria és un mercat molt respectat a nivell internacional per fer negocis. Donem la benvinguda a Manfred ia l’equip de Mitterlehner a la família Anytime Fitness. Estem molt feliços d’entrar a Àustria i estendre amb èxit l’empremta d’Anytime Fitness a Europa”, conclou.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors