Anytime Fitness es llança a la conquesta de noves regions per ampliar la xarxa a Espanya

El líder mundial del fitness ha decidit posar en marxa un nou i potent pla d’expansió per reforçar la seva presència al mercat espanyol amb l’obertura de nous clubs a partir del 2022.

La seva estratègia és entrar en aquelles zones de la península on encara no ha arribat i continuar creixent allà on ja opera tant amb els seus clubs corporatius com amb els seus gimnasos franquiciats.

Barcelona, ​​19 de novembre de 2021. – Anytime Fitness, la cadena de gimnasos més gran del món, ha anunciat la posada en marxa d’un nou pla d’expansió amb què pretén reforçar la xarxa a tot el país. A més de continuar creixent a les regions on ja opera, la seva aposta per al 2022 implica plantar noves piques del seu negoci en aquelles zones de la península on encara no té presència.

“Anytime Fitness té un potencial enorme per guanyar força a Espanya. Sabem que el públic dona suport al nostre model i la nostra filosofia d’oferir salut, qualitat de vida i benestar, amb entrenaments adaptats i personalitzats a la condició física, objectius i exigències dels nostres socis, i amb el suport de la tecnologia més capdavantera. Sabem que donem resposta al que la gent vol, aportant facilitats i ajudant-los amb professionals capacitats per guiar-los i acompanyar-los en el camí cap a la seva millor versió”, sosté Tim Devereaux, director general d’Anytime Fitness Iberia.

L’estratègia d’expansió d’Anytime Fitness per a Espanya no se circumscriu a una zona concreta, ja que l’ambició de la cadena és créixer a tot el país, de nord a sud i d’est a oest. “Gràcies als nostres gimnasos, de proximitat i mida mitjana, Anytime Fitness pot encaixar a moltes capitals de província espanyoles i a molts dels municipis que envolten grans ciutats com Barcelona, ​​Madrid, València o Mallorca”, apunta, per la seva banda, Alexis Sekulits, director d’Expansió d’Anytime Fitness Iberia.

Focus a la cornisa cantàbrica

Segons les dades de la cadena, l’expansió d’Anytime Fitness té opcions reals de créixer a Astúries, Pontevedra i La Corunya. Províncies que s’unirien a Santander, on obrirà el seu primer club franquiciat les primeres setmanes del 2022.

Opcions al sud i aquest peninsular

Passa el mateix al sud i a l’est peninsular on Anytime Fitness estudia amb potencials franquiciats l’obertura de nous clubs a l’horitzó de l’any que ve. Tot i que Sekulits aposta per la cautela i no dona dades de les converses que té en curs, el directiu sí que assegura que actualment està veient locals a la Comunitat Valenciana, Múrcia, Tarragona i Girona, on Anytime Fitness podria plantar bandera.

Sevilla, Màlaga, Còrdova i Ceuta són també a la llista de les destinacions prioritàries d’Anytime Fitness per ampliar la seva xarxa a la zona sud, on a hores d’ara la cadena compta amb un club franquiciat a Granada i un altre a Jerez de la Frontera (Cadis).

“Andalusia i l’Est peninsular són territoris on les nostres possibilitats d’expansió són enormes. I ho són pel nostre model de negoci, innovador i diferent del que hi ha al mercat, i perquè els nostres clubs poden encaixar perfectament en tots aquests locals que el Coronavirus va forçar a tancar i que ara estan disponibles a preus molt més econòmics que abans de la crisi sanitària”, sosté, per part seva, Enrique Iranzo, director d’Operacions d’Anytime Fitness Iberia.

L’Espanya de l’interior i la universitària

A més de tot el litoral, la cadena està estudiant actualment com entrar a la regió d’Extremadura i com obrir mercat a les províncies interiors d’Albacete o Ciudad Real.

Valladolid, Palència, Zamora, Burgos, Salamanca, Miranda de l’Ebre, Pamplona o Logronyo també són al radar de la companyia, on ja està de fet en negociacions amb inversors interessats a entrar al segment del fitness de la mà del líder mundial del seu segment.

“Ara que hem vist que l’edat mitjana dels nostres socis ha baixat en cinc anys des de la tornada de l’estiu, és moment de tornar a estudiar amb lupa les oportunitats que ens arriben per obrir clubs a ciutats amb gran flux de població universitària. La pandèmia ha canviat les regles del joc i cada vegada estem veient gent més jove apropant-se i inscrivint-se als nostres gimnasos. Tenim el que aquest públic necessita: llibertat i flexibilitat horària, activitats per a tots els gustos, una atmosfera familiar als nostres clubs i una privadesa i independència absoluta a les nostres instal·lacions gràcies als nostres vestidors i dutxes individuals”, destaca per la seva banda, Natalia López-Maroto, directora de Màrqueting i Comunicació d’Anytime Fitness Iberia.

Més socis des de l’estiu

L’arribada a Anytime Fitness d’aquesta gent més jove és un dels factors que han contribuït a fer que la cadena hagi registrat un fort increment en el nombre de socis des de l’estiu. Les dades de la firma revelen que el setembre passat els seus clubs van sumar de mitjana 104 socis, davant els 110 del 2019, i a l’octubre 89 davant els 91 de fa dos anys. Xifres que ja estan molt properes a les que la firma va registrar a la tardor anterior a l’explosió del Coronavirus.

“Estem creixent en nombre d’usuaris, ampliant la rendibilitat dels nostres franquiciats i marcant la diferència en els nostres serveis, gràcies a la nostra fèrria aposta per la tecnologia que ens fa estar més propers dels nostres socis quan vulguin i on vulguin. Som Anytime i som Anywhere i hi anirem on els nostres usuaris volen que estiguem, tant en el pla físic com en el virtual”, matisa Tim Devereaux.

Pel que fa al pla físic, Anytime Fitness Iberia busca locals amb una superfície que oscil·li entre els 350 i els 450 metres quadrats per implementar nous clubs de la seva marca, ubicats a poblacions amb una densitat demogràfica d’un mínim de 30.000 habitants.

 

Sobre Anytime Fitness

  • La franquícia Anytime Fitness és la cadena de gimnasos de conveniència més gran del món, amb més de 4.800 clubs repartits per més de 30 països, on entrenen per millorar la seva qualitat de vida més de 5 milions de socis, persones corrents que aposten per un millor i present millor a través de l’esport.
  • A Espanya Anytime Fitness compta ara amb 33 clubs, quatre dels quals són propietat de la franquícia.
  • La franquícia va néixer a Minnesota, on hi ha la seu central, i des d’on els seus fundadors Dave Mortensen i Chuck Runyon lideren aquest projecte ja present a tots els continents.
  • El seu creixement exponencial els ha situat com la franquícia de més ràpid creixement de la història, aconseguint en tan sols 19 anys gairebé 5.000 unitats operatives.
  • Amb un creixement anual per sobre de les 400 obertures, Anytime Fitness rep premis anualment per ser la franquícia de més ràpid i més creixement de la història des de fa 14 anys.
  • ANYTIME FITNESS és una marca registrada de Self Esteem Brands™ Company, propietària també de les marques Waxing the City, BaseCamp Fitness i The Bar Method.

Per a més informació sobre la franquícia Anytime Fitness, podeu visitar la nostra web www.anytimefitness.es.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors