Elefante Azul i Autonetoil han rebut el premi a les millors franquícies d’una xarxa catalana

Aquests guardons tenen com a objectiu reconèixer públicament les empreses i les persones que més hagin destacat al llarg de l’any entre les franquícies catalanes.

L’empresari Joan Massó, franquiciat a Granollers (Catalunya) d’Autonetoil y Elefante Azul del Grupo Moure, ha estat reconegut com el millor franquiciat d’una xarxa de franquícies catalanes a la tercera edició dels  Premis Franquícies de Catalunya 2021 organitzada per l’Associació de Franquícies de Catalunya (AFC).

Aquests premis, que es van lliurar el dilluns 13 de desembre a les 12.00 hores, al Centre de Negocis AIN de Barcelona, ​​van reconèixer públicament les empreses i persones que més s’han distingit durant el 2020 a l’entorn de les franquícies catalanes.

Marcos Moure, propietari i fundador del grup, es va mostrar molt agraït amb el reconeixement atorgat pel guardó, ja que “commemora l’esforç de les franquícies per oferir els millors serveis de rentat i de combustible garantint al màxim el respecte pel vehicle i el medi ambient”.

L’Associació de Franquícies de Catalunya és l’entitat professional que agrupa i dóna servei als franquiciadors, franquiciats i emprenedors interessats en l’entramat de franquícies catalanes, i els representa davant de les administracions, institucions i organismes públics i privats relacionats amb el comerç, els serveis i l’economia general.

“Grup Moure s’ha convertit en un holding pioner al mercat de les gasolineres low cost i el rentat de cotxes a alta pressió. Tot això ha estat possible gràcies a la varietat i la innovació tecnològica contínua dels nostres serveis, així com per la seguretat i la confiança per al franquiciat”, assegura Moure.

Tant Elefante Azul com Autonetoil compten amb una xarxa de franquícies repartides per tot el territori espanyol, però, a l’hora de lliurar el guardó, l’AFC va premiar el treball concret de Joan Massó. L’empresari, propietari d’una de les franquícies a Catalunya, destaca pel compromís constant per la innovació tecnològica i la garantia d’oferir un servei d’alta qualitat sempre.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors