Anytime Fitness, premi al millor equip de màrqueting d’una franquícia

Barcelona, ​​15 de desembre de 2021.- L’equip de Màrqueting d’Anytime Fitness, la franquícia de gimnasos més gran del món, ha rebut el premi al Millor Equip de Màrqueting a la franquícia de mans de l’Associació de Franquícies de Catalunya. Aquest guardó posa en valor el treball de les dues professionals que engloben les àrees esmentades: Natalia López-Maroto, directora de Comunicació i Màrqueting d’Anytime Fitness Iberia, i Gema Boiza, directora de Continguts de la cadena a Espanya.

Professionals de sòlida trajectòria

Natalia López-Maroto fa més de 10 anys que està lligada al món de la franquícia. Va arribar a Anytime Fitness Iberia el novembre del 2016 amb la fèrria missió d’ajudar la franquícia en la seva expansió i elevar el valor de la seva marca a Espanya, a la seva meta d’assolir els 250 clubs operatius al nostre país. Poc temps després, va afegir a les comeses el suport de màrqueting als franquiciats, tasca a la qual Gema Boiza, es va sumar el novembre del 2019 com a directora de Continguts.
La periodista es va unir al departament per ampliar el suport als franquiciats i apuntalar l’estratègia de branding de la franquícia americana. Fins aquell moment la seva trajectòria professional va estar vinculada a mitjans de comunicació, com El Economista, on va dirigir la revista ‘El Economista Franquícies’ i el Diari Negoci i Estil de Vida per al qual va treballar a la corresponsalia de Brussel·les i més tard a la seva redacció central de Madrid.

Treball, esforç i implicació

“La Natàlia i la Gema han estat capaces de crear juntes un mix perfecte per donar suport, tant a l’expansió de la franquícia com al dia a dia dels nostres clubs i franquiciats. Aquest premi reconeix de forma justa el seu treball i el seu esforç, així com la seva implicació amb la cadena i amb tots els que en formem part. Una feina que, si abans era indispensable, durant i després de la Covid ha estat crítica. Tot l´equip d´Anytime Fitness Iberia estem realment orgullosos d´aquest guardó, que elles han volgut compartir amb tots nosaltres”, assegura Tim Devereaux, director general d´Anytime Fitness Iberia.

Premi a una estratègia global

Segons va explicar a l’entrega de premis Xavier Vallhonrat, president de l’Associació de Franquícies de Catalunya, el jurat d’aquests guardons ha valorat tota l’estratègia online i offline posada en marxa des del departament de Màrqueting i Comunicació d’Anytime Fitness Iberia des del moment a que els candidats a franquiciats mostren el seu interès per formar part de la cadena. “La candidatura presentada malbarata passió, dedicació i creativitat. Punts tinguts en compte pel jurat”, sosté Vallhonrat.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors