Anytime Fitness obre a Badalona el seu club número 42 a Espanya

El líder mundial del fitness ha donat un nou impuls al seu pla de creixement a Espanya amb l’obertura d’un nou club a la zona del Gorg, el port de Badalona (Barcelona). El centre, amb una superfície de 650 metres quadrats, ha obert les seves portes amb més de 700 socis inscrits a les seves files després d’haver protagonitzat una prevenda històrica i d’absolut èxit. Obert les 24 hores i els 365 dies de l’any, Anytime Fitness El Gorg ofereix la nova proposta Coaching Suite de la cadena i compta amb la tecnologia de Matrix, l’analitzador corporal Evolt i el mesurador de freqüència cardíaca Myzone. La seva gestió, sota el paraigua de la franquícia, està al comandament dels multi franquiciats d’Anytime Fitness Iberia Daniel Oses i Carlos Pellicer, propietaris ja d’altres dos clubs al nostre país.

Barcelona, 17 de gener de 2024.- Anytime Fitness, la cadena de gimnasos més gran del món, arrenca 2024 reforçant la seva presència a Barcelona amb l’obertura d’un nou club a la zona del Gorg de Badalona. El centre, número 42 de l’ensenya al nostre país, ha obert les seves portes amb 706 socis i la proposta de Coaching Suite de la cadena, dissenyada per fer que cada persona tingui el pla d’entrenament que millor s’ajusti a les seves necessitats i reptes.

 

Tercer club per als seus franquiciats

Anytime Fitness Badalona Gorg, dotat amb 650 metres quadrats de superfície, amb unes vistes de les seves instal·lacions directes al canal de la ciutat, i equipat amb la tecnologia de Matrix, l’analitzador corporal Evolt i el mesurador de freqüència cardíaca Myzone, operarà en règim de franquícia de la mà de dos multifranquiciats de la cadena al nostre país:  Daniel Oses i Carlos Pellicer, franquiciats d’Anytime Fitness Sabadell i Anytime Fitness Lleida, des del 2017 i el 2019, respectivament.

“És un honor veure com Anytime Fitness Iberia torna a créixer de la mà de franquiciats que com Daniel Oses i Carlos Pellicer continuen confiant en la nostra marca i donant un absolut esquena a la nostra forma d’entendre el binomi fitness-salut. La seva decisió i aposta per obrir a Badalona, així com la seva excel·lent prevenda, han estat i són un motiu d’orgull per a tots els que formem part d’aquesta gran família”, assegura Tim Devereaux, director general d’Anytime Fitness Iberia.

“Obrir un tercer club amb Anytime Fitness mostra l’enorme confiança que tenim en el model de negoci de la cadena i en la bona sintonia que sentim amb la marca. La companyia avança en una direcció que ens captiva, ens convé i ens convenç perquè és la que busca el públic. L’estructura d’Anytime Fitness Iberia funciona i sabem que tenim al nostre abast les millors eines tecnològiques i les millors estratègies perquè aquest nou club, el nostre tercer Anytime Fitness, sigui un èxit de present i de futur”, matisa, per la seva banda, Daniel Oses.

 

 

Coaching Suite: una major personalització en l’entrenament

Anytime Fitness Badalona Gorg, la posada en marxa del qual ha generat la creació de vuit llocs de treball, ofereix a tots els seus socis el Coaching Suite de la cadena, dissenyat i pensat perquè tots els seus socis puguin posar-se de forma optant inicialment entre els paquets bàsic, Coaching i Coaching Plus.

El paquet bàsic permet als socis entrenar les 24 hores tots els dies de l’any, amb accés ple i il·limitat a les zones de cardio i entrenament en circuit – equipades amb l’última tecnologia del fabricant Matrix-, pes lliure i activitats dirigides a la graella de les quals es troben classes col·lectives en grups reduïts de healthy and wellness com ioga o pilates.

Aquests usuaris també tenen a la seva disposició l’opció de seguir entrenant dins o fora de les seves instal·lacions amb els milers de plans d’entrenament i exercicis amb els quals compta la nova App d’Anytime Fitness, amb un enfocament holístic de la salut, dotada també amb consells de nutrició i recuperació.

Tot això després de l’entrevista personal i valoració inicial que realitzarà un dels coaches del club, i que donarà com a resultat un pla personalitzat i exclusiu per a cada nou soci.

 

Tecnologia al servei de la salut

Per a tots aquells socis que desitgin fer un pas més i busquin l’ajuda i assessorament d’un entrenador, que vulguin assegurar els seus resultats, mesurar els seus progressos i treure el màxim rendiment de cada entrenament, al gimnàs, a casa, al parc… AF Badalona Gorg ofereix els programes Coaching que basen la seva eficàcia en l’ús de les més avançades tecnologies. El seu slogan “perquè no pots millorar allò que no pots mesurar” deixa intuir en què consisteix.

En l’ opció més bàsica d’ aquests plans, els usuaris tenen una revisió del progrés aconseguit cada sis setmanes, amb dades objectives basades en la tecnologia dels escàners del mesurador de composició corporal Evolt.

Una altra de les claus d’aquests nous programes és la motivació. D’aquí que l’aliança amb MyZone, líder en sensors de freqüència cardíaca i gamificació, s’intueixi perfecta i es presenti com un complement ideal de l’entrenament, que permet als seus usuaris monitoritzar l’esforç realitzat en cada sessió de fitness, compartir les seves mètriques i divertir-se competint amb altres socis del club i de la cadena que també apostin per integrar aquests dispositius als seus entrenaments.

 

Coaching+, de tot per a tothom

Per als usuaris que a més volen apostar per experimentar la força i motivació de l’entrenament grupal, Anytime Fitness Badalona Gorg també ofereix Coaching+, afegint a tots els serveis ja esmentats entrenaments en grups reduïts per a iniciació, crema de greixos o construcció de múscul (Base, Build, Burn, respectivament, en les seves sigles en anglès).

Anytime Fitness Badalona Gorg compta amb tots els elements i colors de l’últim manual de marca d’Anytime Fitness en el qual s’inclouen nous degradats que fan dels clubs de l’ensenya llocs més actuals i frescos, la finalitat dels quals és adaptar-se a les noves tendències i a un públic cada vegada més exigent i jove.

 

Referent en salut, fitness i benestar

Un públic que, igual que en la resta de clubs de la firma, en aquest té a la seva disposició vestidors i dutxes individuals, en pro de la seva privacitat i comoditat.

“Volem que els nostres socis se sentin a casa quan entrin per la porta del club, que percebin la rodalia i el carinyo que tot l’equip d’Anytime Fitness Badalona Gorg ha posat fins ara i seguirà posant en el dia a dia perquè sentin que aquí els vam cuidar i ajudar a millorar la seva salut i la seva qualitat de vida,  a assolir la seva millor versió”, diu Oses.

“Volem ser el centre de fitness de referència i anem a fer tot el possible per maximitzar la salut i el benestar de cadascuna de les persones que confiïn en nosaltres per cuidar la seva salut i millorar el seu benestar i qualitat de vida”, matisa.

 

La primera de les obertures de 2024

L’obertura d’Anytime Fitness Badalona Gorg és la primera de les que la cadena té previstes per a aquest any en diferents regions de la geografia espanyola. Previsiblement les pròximes es faran a Castelló i Lleida, i s’hi uniran les que la firma té en el seu full de ruta per a Madrid, Andalusia i altres zones del Llevant espanyol.

“El nostre pla estratègic passa per obrir 10 clubs aquest any i acabar l’any amb 50 centres operatius. Comptem amb un sistema d’operacions molt sòlid capaç d’albergar un important creixement a la nostra xarxa. Sabem que el nostre model gusta, que els plans d’entrenament personalitzats i recolzats en una tecnologia d’avantguarda que oferim ens diferencien, i tenim davant nosaltres un 2024 carregat de projectes que sens dubte donaran que parlar en el sector, i per bé”, conclou Tim Devereaux, director general d’Anytime Fitness Iberia.

 

  • Amb un creixement anual per sobre de les 400 obertures, Anytime Fitness rep premis anualment per ser la franquícia de més ràpid i major creixement de la història des de fa 14 anys.
  • ANYTIME FITNESS és una marca registrada de Self Esteem Brands™ Company, propietària també de les marques Waxing the City, BaseCamp Fitness i The Bar Method

 

Per a més informació sobre la franquícia Anytime Fitness, pot visitar la nostra web www.anytimefitness.es

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors