UDON guanya el Premi Franquícies de Catalunya 2023 a la categoria de millor política de RSC i de protecció del medi ambient.

Leticia Ibáñez, directora de relacions humanes de UDON Asian Food, va rebre el trofeu el passat 12 de desembre amb un discurs en el que va destacar la importància de les accions que porten a terme per a la protecció del clima i les persones. Destaca. en aquest sentit, el Pla d’Acció Sostenible que estan desenvolupant des de fa 6 anys.

En efecte, l’any 2017 van crear ASAP (As Sustainable As Possible), programa propi pensat per conèixer que està passant en el dia a dia de UDON per poder involucrar-se en solucionar els problemes reals i comunicar els seus avenços com a exemple dins del sector de la restauració.

L’estratègia de sostenibilitat corporativa de UDON se articula a través de 3 elements claus:

People. Cuidant la salut, el benestar i la felicitat de les persones que formen part del seu equip, treballant per dignificar la vida de persones en risc d’exclusió i promovent relacions comercials justes amb proveïdors i tots els grups d’interès amb els que ens relacionem.

Product. A UDON estan convençuts de que és possible trencar amb la lògica de que una xarxa de restauració asiàtica no pot aprovisionar-se de forma sostenible. Per això, dissenya receptes i busca ingredients genuïns, sempre tenint en compte la dimensió ambiental.

Planet. Sense planeta no hi ha persones ni economia. Estem en una situació d’emergència climàtica i UDON considera que les empreses tenen un paper rellevant en la transició cap un model econòmic compatible amb els límits planetaris i la necessitat d’evitar el sobrecalentament de la Terra.

Tot això es concreta en múltiples accions que recull UDON, cada any, en el seu informe anual de sostenibilitat, verdader compendi i model del que poden fer les empreses per aplicar els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) proposats per la ONU.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors