Aquí la teva Reforma compleix el seu 5è aniversari consolidant-se com a líder del sector a nivell internacional

AMB UNA XARXA DE MÉS DE 200 LLICENCIATARIS

La companyia cofundada pels empresaris Francisco Morán i Enric Aparici va iniciar la seva activitat el desembre de 2018, amb el propòsit de transformar el sector de les reformes.

 

Des d’aquesta data, l’empresa ha aconseguit sumar més de 130 llicenciataris a Espanya i més de 200 a nivell internacional. Tots ells operen sota el model de la marca, caracteritzat per l’estandardització de processos, la digitalització del negoci i la contribució a la transparència i sostenibilitat del sector. 

 

Empreses de renom com Roca i Iberdrola han apostat per Aquí tu Reforma, participant-hi com a inversors. També ha estat recolzada per fons d’inversió connotats, com Seaya Ventures – inversors de Glovo, Cabify i Wallbox -, Encomenda i Banc Sabadell, entre d’altres.

 

 

Aquí la teva Reforma, l’empresa líder a nivell internacional en el sector de la reforma, compleix 5 anys. El projecte va néixer el desembre del 2018 impulsat pels empresaris Francisco Morán i Enric Aparici, amb el propòsit de portar el benestar a les llars del país, en ciutats sostenibles i intel·ligents.

 

Des d’aleshores, la companyia ha aconseguit diverses fites importants dins de la indústria, com ser l ‘empresa pionera a introduir tecnologia en un sector basat gairebé íntegrament en processos manuals; generar una comunitat de llicenciataris que funcionen sota estàndards de qualitat d’excel·lència per a una major satisfacció dels clients, evitant pèrdues en el sector; i la internacionalització d’un model adaptable a diferents mercats.

 

Això ha permès que empreses de gran renom, com Roca i Iberdrola, hagin apostat pel projecte, participant-hi com a inversors. D’aquesta manera, Aquí la teva Reforma es consolida com l’única empresa del mercat que ha estat capaç d’unir diferents actors del sector, permetent sinergies per a una millor experiència final del client i la professionalització de la mà d’obra mitjançant un pla de carrera complet. També ha estat recolzada per fons d’inversió connotats, com Seaya Ventures – inversors de Glovo, Cabify i Wallbox -, Encomenda i Banc Sabadell, entre d’altres.

 

Una inversió que té com a eix central el desenvolupament propi d’ una plataforma tecnològica que els permet als llicenciataris prendre el control complet del seu negoci i fer un seguiment acabat de les obres que realitza. Quan el llicenciatari rep l’ oportunitat d’ execució de la reforma, compta amb una eina d’ elaboració de pressupostos que calcula, amb detall, cadascuna de les partides per a la compleció de l’ obra. Això permet que els clients sàpiguen exactament quin és el cost del projecte, generant transparència i confiança entre contractista i client.

 

D’altra banda, la tecnologia blockchain li facilita al client saber com va avançant la reforma de casa seva, tenint el detall dels temps estipulats per a l’entrega del projecte finalitzat. Gràcies a aquesta tecnologia, l’ empresa és capaç de garantir el compliment dels temps acordats signats per contracte.

 

A més, gràcies a les múltiples aliances que genera Aquí la teva Reforma amb els diferents actors del sector, el client pot accedir a finançament bancari amb el suport d’AQUI Credit, una plataforma de gestió online pròpia que posa a disposició del client diferents alternatives de finançament segons les seves necessitats, subjecte a aprovació per part de les entitats bancàries Aquesta eina va ser llançada el 2020 i des d’aleshores ha permès que més de 270 famílies hagin pogut executar les seves reformes sense que s’ hagin de desfinançar.

 

El gener de l’any 2021 la companyia va assolir una altra fita: la incorporació d’un mercat intern de productes de proveïdors, amb acords preferents per oferir millors preus i serveis premium.

 

El setembre de 2022 l’Aquí la teva Reforma va inaugurar un nou model únic de botigues de reformes per oferir una experiència omnicanal. Les botigues, des d’aquesta data, s’han convertit en el lloc on convergeix l’experiència completa de la reforma, on els clients poden prendre totes les decisions de com dissenyar la seva futura llar i on poden tocar, veure i triar els materials amb els quals es realitzarà el seu projecte. A data d’avui, compta amb 25 botigues a Espanya, algunes ja operatives i altres en procés d’obertura, a les principals ciutats del país: Madrid, Barcelona, València, Alacant, Múrcia, Palma de Mallorca, Almeria, Còrdova, Sant Sebastià, Castelldefels i Vilanova i la Geltrú.

 

Tota aquesta estructura de negoci ha captat l’atenció d’altres mercats, que han trobat a Aquí la teva Reforma un model per implementar en les seves cultures, a fi de millorar el seu parc immobiliari i agregar valor en els habitatges. Mèxic va ser el primer país a acollir-lo el març del 2022 mitjançant un contracte de màster franquícia i des d’aleshores ja compta amb més de 80 franquiciats digitals i 7 botigues de la marca obertes i en procés d’obertura. Els pròxims mercats en els quals obrirà la marca són França i Colòmbia, amb perspectives d’operar aviat a Itàlia i Portugal.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors