CENTURY 21 URBAN

Premi Franquícies de Catalunya 2023

Categoria: Millor Franquiciat a Catalunya d’una Marca no catalana

 

Raúl Martínez, gerent de CENTURY 21 URBAN i franquiciat de la marca CENTURY 21 a Parets del Vallès va rebre, fa pocs dies, aquest premi atorgat per l’Associació de Franquícies de Catalunya.

CENTURY 21 URBAN va néixer el 2015 amb un equip de quatre persones i, gràcies a la dedicació, esforç i una visió molt clara, ha anat creixent any rere any a un ritme constant, arribant a ser oficina TOP TEN de la xarxa Century21. Aportant cada any més i millors serveis a tots els professionals col·laboradors.

Actualment, ha aconseguit ser un Business Center immobiliari referent en el sector, basant-se en quatre pilars de serveis: àrea de processos, màrqueting, financer, legal y tecnològic i oferint serveis a més de quaranta agents col·laboradors.

A més de ser una agencia orientada al client final, té també el compromís de ser un espai on els seus col·laboradors externs poden organitzar el seu temps i les seves feines d’una forma independent i personal. Es tracta d’un lloc on poden formar-se, atendre els seus clients, crear el seus continguts per a les xarxes socials i compartir experiències amb altres assessors.

Per una altra banda, CENTURY 21 URBAN està compromesa amb Parets del Vallès amb diverses iniciatives solidaries, accions i esdeveniments que ajuden a crear notorietat i fer que sigui, per els seus conciutadans, una agencia propera i fiable.

 

La Marca Century21 és una de les més grans xarxes immobiliàries del món, fundada l’any 1971 i actualment està present a 86 països, amb més de 14.250 agències i més de 160.000 professionals immobiliaris.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors