Anytime Fitness segueix creixent

El líder mundial del fitness dona un nou impuls al seu creixement a Espanya amb l’obertura d’un nou club a Colmenar Viejo, amb el qual augmenta la seva aposta per la Comunitat de Madrid i assoleix els 41 centres en el mercat nacional. Amb una superfície de 625 metres quadrats i un horari de 24 hores els 365 dies de l’any, el nou gimnàs opera en règim de franquícia, és un dels pioners a oferir la nova proposta Coaching Suite de la cadena i compta amb la tecnologia de Matrix, l’analitzador corporal Evolt i el mesurador de freqüència cardíaca Myzone.

 

Barcelona, 21 de novembre de 2023.- Anytime Fitness, la cadena de gimnasos més gran del món, ha donat un nou cop d’autoritat a Espanya amb l’obertura d’un nou club a Colmenar Viejo, amb el qual reforça la seva presència a Madrid i el centre peninsular, i amb el qual suma 41 clubs operatius al mercat nacional.

Anytime Fitness Colmenar Viejo estarà gestionat per la seva única franquiciada Marcela Montes, resident a Espanya i salvadorenca de naixement, i comptarà amb un horari de 24 hores els 365 dies de l’any.

“Estem molt contents d’integrar en la família d’Anytime Fitness Iberia a una nova franquiciada que defineix amb la major precisió possible la nostra aposta pel binomi fitness i salut”, sosté Tim Devereaux, director general de l’ensenya a Espanya, fent referència a la professió de Marcela, que és metge anestesista.

Marcela Montes, assegura, per la seva banda, que “és una gran oportunitat formar part de la família Anytime Fitness i poder posar en marxa un negoci amb el qual cuidar la salut i el benestar de les persones. Fer-ho és per a mi construir una extensió a la meva carrera com a metge, i emprendre aquest projecte de la mà del líder mundial, amb un model en constant evolució i recolzat per milions de persones a tot el món, em permet fer-ho sense ser experta en el sector”.

Ubicat al Centre Comercial El Mirador d’Arnes Vell (carrer del Molí de Vent, 12, Edifici F, local 10), aquest nou Anytime Fitness disposa d’una superfície de 650 metres quadrats en una sola planta, tot i que de moment habilitarà prop de 500 metres. Els restants els obrirà en les pròximes setmanes.

Per a la seva posada en marxa la seva franquiciada ha creat sis llocs de treball, entre els quals s’inclouen els del seu club manager, Gressly Arellano, i el seu Member Experience Manager, Denisa Bortés.

 

 

 

Primera obertura amb Coaching Suite integrat des del principi del projecte

Anytime Fitness Colmenar ha estat dissenyat i pensat perquè totes aquelles persones que el triïn per posar-se en forma puguin fer-ho optant inicialment entre els paquets bàsic, Coaching i Coaching Plus, incrementant en cadascun d’ells el valor afegit a les seves empreses, el cost de les quals comença en els 39,90 € al mes per a la primera opció.

El paquet bàsic permet als socis entrenar les 24 hores, tots els dies de l’any, amb accés ple i il·limitat a les zones de cardio i entrenament en circuit – equipades amb l’última tecnologia del fabricant Matrix-, pes lliure i activitats dirigides a la graella de les quals es troben classes en grups reduïts de ioga, pilates i GAP,  entre d’ altres.

Aquests usuaris també tenen a la seva disposició l’opció de seguir entrenant dins o fora de les seves instal·lacions amb els més de 1100 plans d’entrenament i més de 8000 exercicis amb els quals compta l’App d’Anytime Fitness. Tot això després de l’entrevista personal i valoració inicial que realitzarà un dels coaches del club, i que donarà com a resultat un pla personalitzat i exclusiu per a cada nou soci.

 

Tecnologia al servei de la salut

Per a totes aquelles persones que desitgin fer un pas més i busquin l’ajuda i assessorament d’un entrenador, que vulguin assegurar els seus resultats, mesurar els seus progressos i treure el màxim rendiment de cada entrenament, al gimnàs, a casa, al parc… AF Colmenar Viejo ofereix els programes Coaching que basen la seva eficàcia en l’ús de les més avançades tecnologies. El seu slogan “perquè no pots millorar allò que no pots mesurar” deixa intuir en què consisteix.

En l’ opció més bàsica d’ aquests plans, els usuaris tenen una revisió del progrés aconseguit cada sis setmanes, amb dades objectives basades en la tecnologia dels escàners del mesurador de composició corporal Evolt.

A més, reben pautes de nutrició i programes personalitzats basats en els seus progressos i reptes a través de l’App Anytime Fitness que permet fins i tot xat i videotrucades amb el coach assignat a cada alumne.

Una altra de les claus d’aquests nous programes és la motivació. D’aquí que l’aliança amb MyZone, líder en sensors de freqüència cardíaca i gamificació, s’intueixi perfecta i es presenti com un complement ideal de l’entrenament, que permet als seus usuaris monitoritzar l’esforç realitzat en cada sessió de fitness, compartir les seves mètriques i divertir-se competint amb altres socis del club i de la cadena que també apostin per integrar aquests dispositius als seus entrenaments.

Per als usuaris que volen apostar per experimentar la força i motivació de l’entrenament grupal, Anytime Fitness Colmenar Viejo ofereix Coaching+, afegint a tots els serveis ja esmentats entrenaments en grups reduïts per a iniciació, crema de greixos o construcció de múscul (Base, Build, Burn, respectivament, en les seves sigles en anglès).

 

 

Nova imatge de marca

Anytime Fitness Colmenar Viejo compta amb tots els elements i colors de l’últim manual de marca d’Anytime Fitness, en el qual s’inclouen nous degradats que fan dels clubs de l’ensenya llocs més actuals i frescos, la finalitat dels quals és adaptar-se a les noves tendències i a un públic cada vegada més exigent i jove.

Un públic que, igual que en la resta de clubs de la firma, en aquest té a la seva disposició vestidors i dutxes individuals, en pro de la seva privacitat i comoditat.

“Vull que els socis d’Anytime Fitness Colmenar Viejo se sentin a casa quan entrin per la porta del club, que perceben la rodalia que tant jo com el meu equip vam posar a la feina diària perquè sentin que aquí els vam cuidar i ajudar a millorar la seva salut i la seva qualitat de vida,  a assolir la seva millor versió”, matisa Montes.


Més obertures a l’horitzó

L’obertura d’Anytime Fitness Colmenar Viejo s’uneix a les dutes a terme a Fones i Inca, ambdues a l’illa balear de Mallorca en la primera meitat d’enguany. I a aquestes se sumaran les que la cadena té previst executar a Parc de l’Aigua (Lleida), Madrid, Badalona (Barcelona), Castelló i Màlaga pròximament.

 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors