Grup Moure tanca 2023 amb una inversió de 10 milions d’euros, la més gran de la seva història

 

MAJOR OPERACIÓ DE COMPRA DE GRUP MOURE

Grup Moure tanca 2023 amb una inversió de 10 milions d’euros, la més gran de la seva història

Les marques Autonetoil i Elefante Azul, pertanyents al grup empresarial Grup Moure, amplien la seva xarxa d’estacions de servei a les Illes Balears amb l’adquisició de Petroest i les seves 3 estacions de servei a Mallorca, en la qual ha estat la major compra de la història del holding. A més, el pla estratègic de la companyia de cara al pròxim exercici 2024 contempla l’obertura de fins a sis noves estacions de servei a la regió.

Grup Moure també ha obert a Manacor (Mallorca) el centre mixt més gran (2.600 m2) de tota la seva xarxa d’establiments nacional, un moviment que, juntament amb la compra de Petroest, li permetrà augmentar fins a un 30% el seu volum de negoci el pròxim any 2024 en termes interanuals.

Marcos Moure, president i fundador de Grup Moure, celebra que “aquests últims moviments ens han permès assentar a Autonetoil entre les majors companyies no abanderades amb més estacions de servei a Espanya; i l’únic grup d’estacions no abanderades amb presència a les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa.

 

 

4 de desembre 2023.- El holding d’empreses Grup Moure continua amb la seva expansió nacional després de tancar 2023 amb una inversió total de 10 milions d’euros, la més alta de la seva història, que permetrà al grup incrementar el seu volum de negoci un 30% de cara a l’any 2024.

El president i fundador de Grup Moure, Marcos Moure, celebra aquesta fita i revela que s’està complint amb el pla estratègic 2023-25, “que es basa en la creació d’una xarxa d’establiments amb una proposta de valor diferent i molt valorada pels nostres clients i usuaris“. L’èxit del creixement de la xarxa d’estacions de servei Autonetoil – Elefante Azul resideix en el seu projecte de compra d’estacions, ja que de les cinc obertures dutes a terme aquest any, quatre han estat per adquisició.

Amb les últimes obertures dutes a terme, el nombre total de centres que Grup Moure té a Espanya ascendeix fins a 71, dividits en 51 centres Elefante Azul -sent d’aquests 20 propis i 31 franquícies-, i 20 estacions de servei Autonetoil -18 de les quals són pròpies i 2 franquícies-.

Aquests últims moviments ens han permès assentar Autonetoil entre les majors companyies no abanderades amb més estacions de servei a Espanya, així com ampliar el nostre nombre de treballadors. Grup Moure tancarà l’any amb un total de 150 empleats, comptant directes i indirectes“, detalla Moure.

 

Líders del sector a Balears

Part important de la inversió realitzada el 2023 ha anat destinada a augmentar la presència del grup a les Illes Balears, on el seu creixement ha estat progressiu fins a assentar-se com a líder del sector. En aquesta Comunitat Autònoma, Autonetoil és ja la primera gasolinera no abanderada pel que fa a la venda de litres de combustible, a més de l’única no abanderada amb presència a Mallorca, Menorca i Eivissa, una fita només a l’altura de grans companyies del sector.

El principal moviment dins d’aquesta regió ha estat l’adquisició de tres estacions de servei propietat de l’empresa local Petroest a Mallorca (dues a Palma i una a Manacor). Amb aquesta compra, la més gran de la història de Grup Moure, tant a nivell econòmic com estratègic, la xarxa d’estacions de servei Autonetoil – Elefante Azul a les Illes Balears augmenta fins als 11 centres ubicats a Mallorca (8), Menorca (2) i Eivissa (1).

Aquesta adquisició representa un pas important en el nostre compromís per oferir un servei de qualitat als nostres clients a Mallorca“, comenta Manel Montero, director general de Grup Moure, qui afegeix, “ens sentim emocionats d’augmentar la presència a les Illes Balears i poder donar la benvinguda als clients habituals d’aquestes instal·lacions. A partir d’ara continuaran rebent la mateixa qualitat de productes i serveis, només que sota les marques d’Autonetoil i Elefant Blau“.

Amb l’adquisició de Petroest, Grup Moure fa un pas al capdavant en el seu compromís pel creixement a les Illes Balears. A més, no només incorpora les tres estacions de servei ja esmentades a Mallorca, sinó que el pla estratègic de la companyia de cara al proper exercici 2024 contempla l’obertura de fins a sis noves estacions a la regió.

Al costat d’aquest projecte, el propietari de Grup Moure destaca també la recent obertura a Manacor (Mallorca) del centre mixt més gran de tota la seva xarxa d’establiments nacional: un espai de 2.600 m2, amb entrada per Monastir Santa Família, al costat del nou centre LIDL de Manacor i just davant dels dipòsits d’aigua municipals,  format per una benzinera “Quality low cost”, amb sis carrers sortidors amb els seus corresponents terminals de pagament d’última generació, i un centre de rentat a pressió premium, obert les 24 hores del dia, amb un total de 4 pistes de rentat a alta pressió i un pòrtic de rentat automàtic.

Una altra de les principals característiques d’ aquest centre mixt és que compta amb un sistema de recuperació d’ aigua, que permet reutilitzar fins a un 85% de l’ aigua emprada a les pistes de rentat i el pòrtic.  Es tracta d’una mesura que no només millora l’eficiència del negoci, sinó que també demostra el compromís del grup amb la conservació i protecció del medi ambient.

L’obertura d’aquesta espectacular estació de servei a Manacor marca una fita important en la nostra expansió i reflecteix el nostre compromís continu amb l’excel·lència en el servei al client, ajudant a l’estalvi de les famílies amb la nostra política de preus de combustible altament competitiva“, comenta Marcos Moure, qui revela que, “gràcies a l’obertura d’aquest centre mixt i l’adquisició de les estacions de Petroest, la facturació de Grup Moure s’incrementarà notablement el 2024“.

Sobre Grup Moure

Grupo Moure és un hòlding fundat el 1996 amb presència al sector energètic i carwash, entre d’altres, que engloba les empreses Elefante AzulAutonetoilPetronet i Washnet FactoryElefante Azul, amb més de 30 anys d’experiència al sector, és la primera empresa europea pionera en el rentat de cotxes a alta pressió, garantint la major eficàcia gràcies als seus sistemes exclusius, fàcils i flexibles per al client; Autonetoil és una xarxa de benzineres ‘Quality Low Cost’ que compta amb 14 centres a nivell nacional; Petronet és distribuïdora núm. 1 a Espanya de peces de carwash i, finalment, Washnet Factory, està especialitzada en la fabricació i instal·lació de centres de rentat.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors