Aquí Tu Reforma promou l’acceleració de les reformes sostenibles a Espanya

Imatge: Assistents a la primera edició del Retail Summit ATR

 

El passat dimarts 7 de novembre la companyia va organitzar la primera edició del Retail Summit ATR al Roca Barcelona Gallery. Al llarg de la jornada es van comentar les eines disponibles al mercat de l’habitatge per reformar el parc immobiliari espanyol tenint en compte els objectius europeus del 2030.

 

A l’acte hi van assistir prop de 70 persones i va comptar amb la presència de la majoria de llicenciataris d’Aquí Tu Reforma amb punt de venda a Espanya, així com diversos referents del sector com Roca, Iberdrola, Venstal, Schneider Electric, Cosentino, Grupo Electro Stocks, Sofinco i Build Lovers.

 

L’esdeveniment va girar al voltant de dos eixos principals: la tecnologia i la sostenibilitat. En aquest sentit, els speakers van donar les pautes sobre com poder executar reformes més àgils, que generin una major satisfacció en els clients, transparents i amb materials i processos respectuosos amb el medi ambient.

Imatge: Francisco Morán, CEO i cofundador d’Aquí Tu Reforma al Retail Summit ATR 2023

 

 

Barcelona, 13 de novembre de 2023 – No és cap dada nova que el 80% de les llars espanyoles són energèticament ineficients. Això suposa que, a Espanya, cal rehabilitar 20 milions d’habitatges d’aquí al 2030 per complir amb els objectius europeus de reducció d’emissions. Per a això, es necessita augmentar el ritme de les actuals 30.000 rehabilitacions que s’executen a l’any a 400.000, segons l’Associació per a la Renovació Eficient i Social Urbana amb Rehabilitació a Gran Escala (Resurge).

 

En aquest context, Aquí Tu Reforma va realitzar el seu primer Retail Summit, un esdeveniment en el qual va congregar tots els seus llicenciataris amb botiga física i els principals proveïdors del sector, amb l’objectiu de donar accés als representants de la marca a les últimes eines per transformar els immobles espanyols i aconseguir que siguin intel·ligents i sostenibles.

 

L’esdeveniment es va fer al Roca Barcelona Gallery, un emblemàtic espai multidisciplinari de la Ciutat Comtal, que va albergar més de 70 assistents i va comptar amb la participació de la majoria dels llicenciataris amb botiga de la marca i amb empreses referents del mercat de la reforma. En aquesta primera edició, Roca va ser amfitrió de l’esdeveniment. Van concórrer també altres companyies referents del mercat de la reforma, com Iberdrola, Venstal, Schneider Electric, Cosentino, Grup Electro Stocks, Sofinco i Build Lovers.

 

Aquesta ha sigut una fita històrica per a la companyia i per al sector, ja que hem pogut explorar, al costat de les marques més rellevants del mercat, el camí a l’èxit per a generar majors i millors reformes per a les llars espanyoles, tenint com a focus principal la sostenibilitat i la digitalització”. “Estem plantejant un model de negoci amb punts de venda que ofereixin una experiència única i omnicanal, integrant tot el procés de la reforma en un sol lloc: la cotització, disseny, contractació, execució i finançament. Això facilita als propietaris acostar la llar dels seus somnis abans del que pensaven que seria possible i permet accelerar el procés de rehabilitació energètica a nivell nacional, contribuint així a un major benestar en la nostra societat“, destaca Francisco Morán, CEO i cofundador d’Aquí Tu Reforma.

 

 

 

Durant la jornada es va parlar sobre la importància de l’ús de la tecnologia com a palanca fonamental de l’execució de la reforma, tant per transparentar les partides i generar confiança amb el client, com per ajudar els propietaris a visualitzar la transformació que desitgen per a les seves llars.

 

Durant l’esdeveniment, al marge de la tecnologia, també es van potenciar les reformes que tenen la sostenibilitat com a eix central, integrant sistemes d’estalvi energètic que poden contribuir a una reducció del cost de la factura de la llum de fins a un 30%. En aquest sentit, Aquí la teva Reforma va posar èmfasi en els objectius de l’agenda europea del 2030, els quals pretenen reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle i incrementar la quota d’energies renovables i l’eficiència energètica.

 

Xavier Rodrigo, director comercial i de màrqueting de Roca Espanya, va destacar que “hem d’implementar un model que ens permeti afrontar la reforma com una experiència positiva, que aporti benestar i que compleixi amb els criteris de sostenibilitat, de disseny i de qualitat desitjats. Per això, Roca, com a empresa líder del bany, participa en totes aquelles iniciatives que ens acosten al al alee que les persones visquen la seua millor experiència“.

 

Aquí Tu Reforma compta actualment amb 26 botigues obertes i en procés d’obertura a les ciutats de Madrid, Barcelona, València, Palma de Mallorca, Alacant, Vilanova i la Geltrú, Còrdova, Múrcia, Almeria, Sant Sebastià i Marbella. La companyia espera complir el seu objectiu de tenir 100 botigues obertes a nivell internacional amb el seu model de negoci retail per al 2026.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors