Anytime Fitness torna a créixer a Espanya i anuncia nous reptes per a l’últim trimestre de l’any

El gegant mundial del fitness protagonitza una tornada al col·le amb els deures fets gràcies al creixement de la seva xarxa i nombre de socis, i als nous avenços tecnològics implementats a la cadena i dissenyats per oferir una millor i més completa experiència fitness als seus usuaris. D’aquí a finals d’any la companyia preveu fins a tres noves obertures, l’expansió de la marca a escala internacional i un nou impuls a la digitalització dels seus serveis.

Barcelona, 26 de setembre de 2023.- Anytime Fitness, la cadena de gimnasos més gran del món, ha començat un nou curs escolar amb la satisfacció d’haver aprovat i amb molt bona nota les tasques que es va imposar a primers d’any.

Des que va arrencar aquest 2023 l’ensenya ha vist com mes a mes el seu nombre de socis ha anat creixent a Espanya, situar-se actualment en una mitjana superior als 900 per club. Una xifra que marca una nova fita en la seva història per ser la primera vegada que l’assoleix.

A aquest assoliment se suma el fet d’haver ampliat la seva xarxa amb dues obertures a la primera part d’enguany. La primera d’elles va ser la d’Anytime Fitness Foners, a Mallorca, i la segona, uns mesos després, la d’Anytime Fitness Inca, a la mateixa illa balear.

40 clubs en actiu

Tots dos clubs van elevar fins a 40 el nombre d’establiments que Anytime Fitness té actius a Espanya (quatre són corporatius i 36 franquiciats). A més, tots dos van dur a terme unes prevendes que han superat amb escreix les millors expectatives, obrint les seves portes amb prop de 600 socis cadascun.

Xifres que Anytime Fitness preveu assolir en les prevendes que actualment té actives en els futurs clubs Anytime Fitness de Colmenar Viejo, a Madrid; Parc de l’Aigua, a Lleida, i el Gorg a Badalona (Barcelona). De fet, en aquest últim el nombre de socis inscrits en el primer dia de la seva prevenda va ascendir a 189, superant els 300 en els primers 6 dies, un èxit sense precedents en la història de la franquícia a Espanya.

Aquests tres clubs, igual que els dos inaugurats a principis d’any, comptaran des del primer dia amb les noves eines i dispositius tecnològics amb els quals Anytime Fitness ha reforçat l’atenció personalitzada en els plans d’entrenament que ofereix als seus socis.

 

Inversió en tecnologia d’ avantguarda

I és que la tecnologia d’avantguarda per la qual sempre ha apostat Anytime Fitness ha donat el suport necessari a la cadena per oferir als seus socis un altíssim grau de personalització sense precedents en el sector.

Un assoliment que se sustenta en dues eines tecnològiques capdavanteres com són els mesuradors de freqüència cardíaca de Myzone, i els escàners de composició corporal d’Evolt, ja disponibles en diversos clubs de tot el territori nacional.

Clubs que reflecteixen el canvi de model pel qual ha apostat la cadena de fitness més gran del món, que ha passat d’oferir gimnasos de conveniència oberts les 24 hores, a clubs amb les mateixes característiques, però amb un enfocament íntegre en la democratització de l’entrenament personalitzat capaç de satisfer les necessitats de tots els seus socis,  independentment de la seva condició física.

Sota el paraigua del programa Coaching Suite, qualsevol client trobarà l’experiència, orientació, suport i coneixement personalitzat necessari per complir els seus objectius fitness.

Gràcies a aquesta aposta pel Coaching Suite, Anytime Fitness ofereix als seus socis un accés exclusiu als entrenadors de la cadena, altament qualificats, que els guiaran recolzats al 100% en aquesta nova tecnologia fins a aconseguir els seus objectius, ja estiguin vinculats amb perdre pes, guanyar força, equilibri o flexibilitat, millorar la seva capacitat en els exercicis de cardio,  recuperar-se d’una lesió o preparar-se per a una activitat esportiva concreta, tenint com a denominador comú i per damunt de tot poder assolir un estil de vida més saludable.

Més focus a Europa

A aquesta major personalització s’uneix l’aposta que la matriu americana d’Anytime Fitness fa cada vegada amb més força pel mercat europeu en el qual veu una gran oportunitat de creixement.

Mostra d’això és l’entrada de la cadena en dos nous països a través d’acords de masterfranquícia, primer a Àustria, de la mà de Manfred Mitterlehner, i després a França, amb Anytime Fitness SARL, franquiciat d’èxit de clubs Anytime Fitness a Itàlia.

Gràcies a aquesta expansió la cadena ha reforçat el seu pes i presència a Europa, ampliant a 41 el nombre de països dels set continents en els quals està present.

Una altra mostra d’aquest interès al Vell continent és l’elecció de Barcelona com a línia de sortida per a les formacions que Ashley Vickers i Rick Mecum, responsables de l’àrea d’Operacions d’Anytime Fitness, van impartir en les primeres setmanes de setembre a tots els països en què la franquícia opera a Europa.

Interès creixent dels inversors

Anytime Fitness registra també un creixement positiu de l’interès dels inversors a Espanya, on es troba en avançades fases de negociació amb diversos emprenedors i inversors que volen unir-se a la franquícia al nostre país.

Després d’onze anys de desenvolupament a Espanya la cadena s’ha fixat com a zones estratègiques per a la seva futura expansió la Comunitat de Madrid i la costa mediterrània. En totes aquestes regions la marca ja està immersa en la recerca de locals per obrir nous clubs i en converses amb franquiciats de la seva xarxa i de nova incorporació que aposten per créixer de la mà de la marca.

Esquena a la innovació i a la digitalització

A més d’anunciar l’obertura de nous clubs de cara al 2024, en aquests mesos que li resten al 2023 Anytime Fitness llançarà un projecte pilot de la nova versió de la seva App amb la qual pretén, una vegada més, brindar als seus socis la millor experiència fitness possible tant dins com fora dels seus clubs.

Amb aquesta actualització l’aplicació d’Anytime Fitness presentarà característiques millorades que faran encara més fàcil l’accés dels socis als plans d’entrenament de la cadena, en els quals puguin sustentar el seu camí cap a la seva millor versió, cap a un estat de vida més saludable amb una millor qualitat de vida. Una qualitat de vida millorada que no només vindrà de la mà del fitness sinó també de consells de nutrició, recuperació i ment sana, tot això disponible en la seva nova App.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors