Donpiso ha augmentat un 35% el seu nombre d’agents en el que va d’any

CREIXEMENT EMPRESARIAL D’ UNA DE LES PRINCIPALS IMMOBILIÀRIES D’ ESPANYA

En aquests moments la xarxa immobiliària compta amb un total de 76 oficines, entre pròpies i franquícies, repartides en els principals mercats immobiliaris d’Espanya i està present en la gran majoria de les províncies del país.

Els plans d’expansió de donpiso passen per continuar augmentant la seva quota de mercat a les principals capitals d’Andalusia i el seu litoral, la cornisa cantàbrica i Madrid.

L’ estratègia de creixement i d’ adaptació de la companyia al canvi de cicle i el nou paradigma es basa a reduir la seva infraestructura, incrementar la digitalització i l’ ús d’ eines tecnològiques i en un major protagonisme de la xarxa professional d’ agents.

Setembre de 2023 – La immobiliària donpiso, una de les principals xarxes immobiliàries d’Espanya, continua creixent aquest 2023. I és que la xarxa d’agents de la companyia ha registrat un creixement d’un 35% en el seu nombre de professionals immobiliaris en els primers dos quadrimestres de 2023 per a la intermediació d’operacions de compra, venda i lloguer d’habitatges en tot el territori nacional. En aquests moments, compta amb un total de 76 oficines, entre pròpies i franquícies, repartides en els principals mercats immobiliaris d’Espanya i està present en la gran majoria de les províncies del país.

Els plans d’expansió de donpiso passen per continuar augmentant la seva quota de mercat a les principals capitals d’Andalusia i el seu litoral, la cornisa cantàbrica i la Comunitat de Madrid. A més, la companyia espanyola continua amb el seu procés d’adaptació total al nou paradigma tecnològic i de canvi de cicle immobiliari: menys infraestructura, més digitalització de tots els processos, un major ús d’eines tecnològiques per a la intermediació d’operacions i més protagonisme de la xarxa professional d’agents per tal de donar un servei cada dia més personalitzat i adaptat a les necessitats del consumidor.

Emiliano Bermúdez, subdirector general de donpiso, indica que “les bones xifres de l’empresa i el creixement de la seva plantilla es deuen a una conjuntura econòmica que, tenint en compte les pujades dels tipus d’interès, continua sent favorable per al tancament d’operacions”. Tal com afirmen des de la companyia immobiliària, el creixement de la xarxa d’agents els ha permès estar més a prop dels clients en ciutats de mida mitjana i regions en les quals el mercat de l’habitatge ha trigat més temps a tornar a les xifres prèvies a la pandèmia.

“Tenim un mercat que en aquests moments gaudeix de cert equilibri entre oferta i demanda en el segment de la compra i venda d’immobles malgrat l’encariment de la vida i del finançament hipotecari, factors que han fet baixar les compravendes i el preu de l’habitatge, encara que de forma menys notable a l’esperada. A més, el mercat del lloguer segueix mostrant el seu dinamisme habitual a les principals capitals espanyoles”, subratlla l’expert.


Sobre donpiso

donpiso és l’empresa degana del sector de la intermediació immobiliària a Espanya. Fundada el 1984, compta amb una important xarxa d’oficines en progressiu creixement a les principals ciutats del país. El seu alt volum de negoci li ha permès situar-se al cap del sector en volum d’intermediació de propietats, posicionant-se, així com una de les xarxes immobiliàries més importants d’Espanya amb excel·lents índexs de satisfacció. L’empresa ofereix serveis de compravenda, lloguer i reformes, i compta amb un equip que supera els 600 treballadors a tota la xarxa.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors