Aquí la teva Reforma obre una nova botiga a Barcelona sota el concepte retail, assolint les 7 a nivell nacional

 

SERVEI DE REFORMES OMNICANAL

 

Aquí la teva Reforma obre una nova botiga a Barcelona sota el concepte retail, assolint les 7 a nivell nacional

El local, emplaçat a Avinguda Gaudí, a pocs passos de la Sagrada Família, se suma a altres 6 operatius en ciutats com Còrdova, Palma de Mallorca, Madrid, Múrcia, Alacant i València.

 

Aquí la teva Reforma està actualment en procés d’obrir altres 19 establiments fins a mitjans de 2024, aproximadament.

De esq. a der.: Keyder Cardenas, Adrian Vasile, amo de la botiga de Barcelona; Enric Aparici, cofundador i director d’ Internacionalització d’ ATR i Francisco Morán, cofundador i CEO d’ ATR

 

Barcelona, 05 d’octubre de 2023.- Aquí la teva Reforma, la startup espanyola líder en el sector de les reformes, ha inaugurat la seva primera botiga sota el concepte retail al barri de Sagrada Família (Barcelona), a pocs passos de l’icònic edifici, en plena Avinguda Gaudí. El local, que compta amb una superfície al voltant dels 100 metres quadrats, se suma a altres 6 operatius en ciutats com Còrdova, Palma de Mallorca, Madrid, Múrcia, Alacant i València, sent aquest últim el primer que va obrir fa un any enrere. Aquí la teva Reforma està actualment en procés d’obrir altres 19 establiments fins a mitjans de 2024, aproximadament.

D’aquesta manera, la marca disposa del primer espai a peu de carrer que entrega una experiència omnicanal, centrada en el disseny, el benestar, la sostenibilitat i la tecnologia per garantir una total satisfacció per part del client a l’hora de contractar els serveis de reforma.

L’emplaçament de la botiga a l’històric barri de la Sagrada Família té la seva raó de ser: la majoria dels edificis construïts a la zona de l’Eixample, on està situat el barri, van ser construïts entre 1900 i 1940, sent aquest un dels més antics de la capital catalana. Així mateix, Barcelona és la ciutat d’ Espanya amb el parc immobiliari més envellit, tenint una mitjana de construcció a l’ any 1945.

El cofundador i CEO de la companyia, Francisco Morán, afirma que “l’objectiu de portar el model de negoci retail d’Aquí la teva Reforma a les urbs més envellides del país és millorar la qualitat de vida dels seus habitants; que puguin tenir una experiència única que pugui transformar no només les seves llars, sinó també les seves vides. Tot això en un espai amb mostres de les millors marques i accés a tecnologia de punta – Realitat Virtual, Realitat Augmentada i Intel·ligència Artificial – per garantir un servei basat en la confiança i la plena satisfacció del client final. Una persona que entra en una botiga d’Aquí la teva Reforma en pot sortir amb un pressupost detallat sobre el cost de la seva reforma, sabent en quin termini s’executarà l’obra, sense retards i amb finançament adaptat a la seva butxaca, sense la necessitat d’adquirir deutes innecessaris per fer realitat la llar dels seus somnis“.

Cal destacar que aquesta botiga se suma a altres dues ja existents a Barcelona, emplaçades als carrers Calàbria i Aribau, les quals porten més d’ un any en funcionament i no pertanyen a la línia de negoci Retail. Addicionalment, mitjançant una màster franquícia la marca va inaugurar la seva primera botiga a Mèxic, sent aquesta la primera a nivell internacional. La marca, administrada pels emprenedors Gustavo Barraza i Francisco José Moreno sota el nom d'”Aquí tu Remodelación”, està en procés d’obrir-ne set al país nord-americà.

 

Sobre Aquí la teva Reforma

Aquí la teva Reforma, companyia líder de reformes a Espanya, va néixer el 2019 amb el propòsit de contribuir a millorar el benestar dels ciutadans mitjançant la construcció de ciutats més intel·ligents i sostenibles. Mitjançant la seva experiència de mercat, la tecnologia i la innovació, facilita el procés de contractar una reforma per al client final; i contribueix a la professionalització del sector acompanyant les empreses que ofereixen aquest servei.

 

Les seves palanques de creixement són la internacionalització, la tecnologia, la sostenibilitat i el talent; construint un negoci basat en el model de llicència de marca que assegura preus sense sorpreses, entrega en els terminis acordats i garantia de dos anys per als clients finals.

 

Actualment està present en més de 330 localitats, administrant més de 120 franquícies i llicències de marca i havent executat més de 1.800 projectes a Espanya i Mèxic, i pròximament a Itàlia, França, Portugal i Colòmbia. El 2022 va iniciar la seva estratègia d’escalament mitjançant el model de llicències al retail i a la data compta amb 7 botigues sota el seu model retail operatives a les ciutats més rellevants d’Espanya i altres 18 en procés d’obertura; les quals ofereixen una experiència omnicanal per a la renovació de la llar.

 

L’empresa compta amb grans socis dins de la indústria per entregar solucions amb els millors materials de la major qualitat, així com finançament a la mida de la butxaca del client, amb taxes i condicions especials. Està participada per Iberdrola, Roca, Seaya Ventures, Encomenda i Banc Sabadell, entre d’altres.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors