MBE s’associa amb Movistar Estudiantes

MAIL BOXES ETC es converteix en nou proveïdor oficial de Movistar Estudiantes.

L’empresa de serveis logístics nacional i internacional s’uneix a la família de col·laboradors de l’entitat col·legial, gràcies a un acord pel qual es convertirà en un dels impulsors de l’esport inclusiu del club.

 

MBE es converteix en “proveïdor oficial de serveis logístics” de Movistar Estudiantes, reafirmant el seu compromís amb l’esport i la seva presència en l’àmbit nacional i internacional gràcies a la presència en les competicions en les quals participen els equips professionals del club col·legial. A més, MBE, es converteix en un dels impulsors de les categories socials de l’entitat en patrocinar una de les escoles inclusives del mateix.

MBE comparteix els valors de les escoles inclusives de Movistar Estudiantes que juntament amb el seu projecte formatiu i integrador, ajuden els nois i noies que en formen part que assoleixin les seves metes esportives i puguin desenvolupar plenament les seves capacitats. L’escola no només els aporta hàbits de vida saludables , afavorint el seu desenvolupament esportiu i les seves relacions interpersonals, sinó que també aconsegueix millorar la seva qualitat de vida i la seva integració social a través d’una pràctica en equip com és el bàsquet.

En paraules de Gorka Uranga, Director General de MBE Espanya i Portugal, “la nostra associació amb Estudiants és un motiu d’orgull, una entitat amb la qual compartim valors d’igualtat i integració, un llarg historial de contribució a la comunitat de la qual forma part, i una de les grans institucions esportives de formació a Espanya”.

Per a José Asensio, Director de Patrocinis i Marca de Movistar Estudiantes, «Per a nosaltres és un plaer comptar amb una companyia com MBE entre els nostres proveïdors, és una multinacional present a més de 52 països i amb 3.100 punts de servei, que ens ajudarà a impulsar una de les escoles inclusives i a satisfer les necessitats logístiques d’un club històric com el nostre.”

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors