Aquí Tu Reforma inaugura la seva desena Concept Store a Espanya, a la ciutat de Madrid

La botiga es troba al prestigiós barri de Salamanca a la capital, específicament al carrer Ayala, i se suma a les 9 Concept Stores inaugurades i operatives de la marca a les principals ciutats del país.

Actualment la companyia està en procés d’obrir altres 20 establiments al llarg del 2024.

Aquest nou concepte de botiga, que integra una experiència 360 a l’hora de planificar una reforma, garanteix un servei d’excel·lència basat en la confiança i la plena satisfacció del client final, contribuint al seu torn a millorar l’experiència de compra, a l’estandardització de processos, a la digitalització del negoci i a la transparència i sostenibilitat del sector.

 

Aquí Tu Reforma, la empresa líder a nivell nacional en el sector de la reforma, ha inaugurat una nova Concept Store al barri de Salamanca a la ciutat de Madrid, sent aquesta la segona botiga de la marca a la capital i la núm. Aquesta botiga se suma a les actualment operatives en altres ciutats del país, com Barcelona, València, Còrdova, Palma de Mallorca, Múrcia, Alacant i Vilanova i la Geltrú.

D’aquesta manera, la marca avança en la seva estratègia d’expansió, que té com a objectiu assolir els 40 establiments en diferents processos d’obertura a Espanya a finals del 2024.

 

El local comercial compta amb una superfície d’aproximadament 100 metres quadrats i s’ubica a Carrer Ayala nº4, perpendicular al mític Passeig de la Castellana i a passos del monument a Colón. Aquesta posició estratègica pretén donar servei a la zona amb les propietats amb més valorització del país, mitjançant una experiència única de botiga que compta amb els millors materials, es compromet amb terminis acotats d’ obra i lliura pressupostos sense sorpreses. Un local amb disseny d’ avantguarda i tecnologia de punta únics.

 

El nou llicenciatari de la marca, amo de la nova botiga d’Aquí la teva Reforma al barri Salamanca, José María Bravo, compta amb més de 20 anys en el sector de la reforma i va veure en el model de l’empresa un soci amb el qual fer créixer el seu negoci. A partir d’ara, José María comptarà amb el suport d’una marca que treballa amb els millors proveïdors del mercat, digitalitza els seus processos, té presència internacional i que està participada per grans companyies i fons d’inversió, com Roca, Iberdrola i Seaya Ventures – inversors de Glovo i Cabify.

 

El director general de la companyia, Fernando Lacambra, afirma que “obrir una nova Concept Store d’Aquí la teva Reforma al barri de Salamanca, específicament al carrer Ayala, és de summa importància per a la companyia: la botiga garanteix un servei basat en la confiança i la plena satisfacció del client final, podent fer arribar el benestar a tots els racons del país. Les nostres botigues asseguren estàndards de qualitat d’excel·lència, amb pressupostos sense sorpreses, amb terminis acotats per contracte i sense retards, i opcions de finançament adaptades a les necessitats del client. Urgeix reformar i rehabilitar les propietats a nivell nacional per contribuir a la cura del patrimoni de les ciutats on estem inserits, amb materials de primer nivell i tecnologia de punta, podent entregar-los als nostres clients una experiència omnicanal que integra Realitat Virtual, Realitat Augmentada i Intel·ligència Artificial”.

El calendari d’obertures de la companyia contempla més inauguracions en altres ciutats del país. El pròxim dijous 21 de març de 2024, la marca estrenarà la seua segona botiga a la ciutat de València, específicament en el barri de l’Eixample. A aquesta inauguració se li sumaran altres 8 noves botigues en diverses localitats d’Espanya durant el primer semestre d’enguany.

 

Sobre Aquí Tu Reforma

Aquí Tu Reforma, companyia líder de reformes a Espanya, va néixer el 2019 amb el propòsit de contribuir a millorar el benestar dels ciutadans mitjançant la construcció de ciutats més intel·ligents i sostenibles. Mitjançant la seva experiència de mercat, la tecnologia i la innovació, facilita el procés de contractar una reforma per al client final; i contribueix a la professionalització del sector acompanyant les empreses que ofereixen aquest servei.

Les seves palanques de creixement són la internacionalització, la tecnologia, la sostenibilitat, el model retail i el talent; construint un negoci basat en el model de llicència de marca que assegura preus sense sorpreses, entrega en els terminis acordats i garantia de dos anys per els clients finals.

Actualment està present en més de 330 localitats, administrant més de 130 llicències de marca i havent executat més de 2.000 projectes a Espanya. El 2022 va iniciar la seva estratègia d’escalament mitjançant el model de llicències al retail i a la data compta amb 25 botigues operatives i en procés d’obertura a les ciutats més rellevants d’Espanya. Ha aconseguit internacionalitzar-se a Mèxic i obrirà mercat pròximament a Itàlia, França, Colòmbia i Portugal.

L’empresa compta amb grans socis dins de la indústria per entregar solucions amb els millors materials de la major qualitat, així com finançament a la mida de la butxaca del client, amb taxes i condicions especials. Està participada per Iberdrola, Roca, Seaya Ventures, Encomenda i Banc Sabadell, entre d’altres.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors