Ghop inaugura la primera botiga autònoma i intel·ligent d’Espanya al centre de rentat Elefante Azul

Ghop, la startup pionera a nivell nacional en la implementació de botigues de conveniència intel·ligents, desenvolupa el seu funcionament de manera independent a través de la seva tecnologia basada en fusió de sensors, com càmeres de videovigilància.

   

La inauguració de la botiga, de 15 metres quadrats i amb 250 referències, va tenir lloc dijous passat 30 de juny a Avenida Ajalvir, 106 d’Alcalá de Henares, davant de les pistes de rentat a pressió del centre Elefante Azul. Van estar presents l’equip de Ghop i de Grupo Moure, holding que inclou diverses empreses com Elefante Azul.

 

 

D’esq. a der.: Carin Kemp, responsable de MKT i Comunicació de Ghop; Aitor Álvarez, CTO de Ghop; Lino Monteagudo, CEO de Ghop; Manel Montero, director general del Grup Moure; Ricard Prats, director d’operacions del Grup Moure; Juan de Haro, COO de Ghop i Víctor d’Haro, CCO de Ghop.

4 de juliol, 2022. – Ghop, la startup pionera en la implementació de les primeres botigues intel·ligents d’Espanya, ha inaugurat un nou establiment a Alcalá de Henares, davant de les pistes de rentat d’Elefante Azul, empresa pionera en el rentat de cotxes a alta pressió amb aigua osmotitzada, ubicat a Avenida Ajalvir 106. Aquest establiment modular, d’uns 15 metres quadrats i amb un total de 250 referències d’alimentació i begudes principalment, complementat amb productes d’higiene o neteja de vehicles, entre d’altres, romandrà obert els 365 dies de l’any i desenvoluparà el funcionament de manera independent a través de la tecnologia desenvolupada per Ghop.

“Aquesta nova tipologia de comerços compten amb nombrosos avantatges ja que ofereixen més flexibilitat d’horaris i una experiència de compra molt més ràpida i senzilla que la convencional de cara a l’usuari. De la mateixa manera, per a qui ho implementa, ofereix un estalvi de gran quantitat dels costos operatius, a més d’una solució clau en mà que gairebé no requereix dedicació ni complicacions”, explica Lino Monteagudo, cofundador i CEO de Ghop.

El revolucionari funcionament de Ghop

Les nostres botigues són la solució perquè moltes empreses complementin els serveis i puguin rendibilitzar els sobrants d’espai. Elefante Azul n’és un exemple, però el nostre negoci es pot adaptar a qualsevol entorn com una universitat, una estació de transport, una urbanització o gairebé qualsevol emplaçament. Tenir una botiga d’aquest tipus no ha estat mai tan fàcil.”, assegura Monteagudo, que afegeix que “la inauguració d’aquest primer centre en col·laboració amb Grupo Moure és només el primer pas de la nostra expansió per tot el territori nacional”.

Així, doncs, aquest servei es converteix en un mètode pràctic, ràpid i segur. Per realitzar una compra a través de Ghop, primer cal fer un registre previ a través del telèfon mòbil a la seva web. D’aquesta manera, el client pot accedir al mòdul per agafar l’article que calgui. Per pagar els productes seleccionats, cal introduir-los a la caixa de pagament.

Tots els comerços tenen vigilància 24 hores que, des d’un centre d’operacions, es controla l’accés dels clients i pot actuar en cas que es requereixi suport o sorgeixi qualsevol inconvenient a la botiga.

 

Innovació i sostenibilitat

Aquestes construccions modulars compten amb una estructura sòlida que permet que el comerç es pugui instal·lar de forma senzilla a qualsevol espai. A més, la tecnologia emprada automatitza i centralitza totes les operacions que es fan a la botiga, des del registre dels usuaris fins a la videovigilància passant per la gestió automàtica de l’estoc en temps real.

Les àrees de servei són zones on no se sol innovar. Mentre que altres països com els Estats Units o la Xina ja han apostat per aquest tipus de botigues intel·ligents, a Espanya no és habitual aquest format de compra. Apostar per la instal·lació d?una botiga Ghop és apostar pel futur“, conclou Manel Montero, director general de Grupo Moure.

 

Sobre Grup Moure

Grupo Moure és un hòlding fundat el 1996 amb presència al sector energètic i carwash, entre d’altres, que engloba les empreses Elefante AzulAutonetoilPetronet i Washnet Factory. Elefante Azul, amb més de 30 anys d’experiència al sector, és la primera empresa europea pionera en el rentat de cotxes a alta pressió, garantint la major eficàcia gràcies als seus sistemes exclusius, fàcils i flexibles per al client; Autonetoil és una xarxa de benzineres ‘Quality Low Cost’ que compta amb 14 centres a nivell nacional; Petronet és distribuïdora núm. 1 a Espanya de peces de carwash i, finalment, Washnet Factory, està especialitzada en la fabricació i instal·lació de centres de rentat.

 

Sobre Ghop

Ghop és una startup que ha creat les primeres botigues intel·ligents d’Espanya sense necessitat de personal de forma presencial. Són botigues, principalment d’alimentació i de begudes, basades en petits establiments modulars (15 m2), oberts a peu de carrer, 24 hores.

Els hàbits de consum han canviat, però els comerços físics no s’han adaptat a aquests canvis. Els consumidors són més còmodes i impacients, per la qual cosa una experiència que permeti barrejar la relació en línia amb la offline permetrà oferir un servei més personalitzat i adaptat a les necessitats dels clients. La visió de Ghop és ser el referent de la conveniència.

 

Si t’interessa tenir més informació, sol·licitar disponibilitat per concertar entrevista amb algun dels portaveus o tens qualsevol consulta relacionada amb les dues empreses, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres:

 

Marga Cañellas / Laura Sali Pérez                                            Carin Kemp

+ 34 689 688 822 / + 34 667 656 269                                      +34 667 897 433

Departament de Comunicació                                    Comunicació i Màrqueting

press@grupomoure.com                                         comunicacion@ghop.es

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors