Self Esteem Brands torna a apostar pel creixement en franquícia amb el llançament de SUMHIIT Fitness

Self Esteem Brands, la matriu d’Anytime Fitness, torna a mostrar la seva obsessió per arribar a totes les parts del planeta amb el llançament de la seva nova marca SUMHIIT Fitness. La marca bessona de Basecamp Fitness aposta per entrenaments d’intervals d’alta intensitat i obrirà el seu primer estudi la pròxima tardor a Austràlia.

Barcelona, 14 de juny de 2023.- Self Esteem Brands (SEB), l’empresa matriu d’Anytime Fitness i de les marques vinculades al fitness, la salut i el benestar -Waxing the City, The Bar Method i Stronger U-, llança SUMHIIT Fitness, la franquícia bessona de Basecamp Fitness, per apuntalar el seu desenvolupament fora dels Estats Units. El concepte és el mateix que el de la seva homòloga estatunidenca: petits estudis centrats en entrenaments en intervals d’alta intensitat (HIIT), en els quals els seus socis podran treure el màxim rendiment al seu temps dedicat a l’exercici.

 

Més intensitat, menys temps

La nova marca, que ha estat presentada en el marc del Fit Summit de Singapur, aposta per oferir entrenaments grupals en temps hiper condensats, per tal d’oferir sessions esportives d’alta intensitat i de 35 minuts de durada, que permetran als seus clients tenir un consum calòric equivalent a 50 minuts d’exercici, tal com validen investigadors i fisiòlegs de la Universitat de Califòrnia a Los Angeles.

Aquestes sessions, dinamitzades i dirigides per un entrenador, estan dissenyades per alternar exercicis de càrdio d’alta intensitat en bicicletes d’aire amb altres de força en sèries de 60 segons cadascuna. Els 10 minuts opcionals que segueixen a cada entrenament completen la sessió amb una àmplia varietat d’exercicis per a tots els nivells, que brinden beneficis propis de l’entrenament cardiovascular intens, de força i abdominal.

 

Alta tecnologia al servei de la salut

Els futurs socis de SUMHIIT Fitness també tindran accés a l’aplicació pròpia desenvolupada per la marca per registrar els seus entrenaments i mesurar els seus resultats i progressos, a més de conèixer dades actualitzades sobre el seu estat de salut, programar classes i estar connectats en temps real amb la resta de la comunitat a la qual pertanyin.

SUMHIIT Fitness és la segona marca que SEB llança al mercat en format franquícia, al costat d’Anytime Fitness. Al seu torn, és el primer concepte d’ estudi pel qual la matriu aposta per tal d’ augmentar la seva expansió per tot el món de forma més ràpida.

Igual que amb Anytime Fitness, la marca comptarà amb màster franquiciats en diferents països o regions que podran executar el seu desenvolupament i beneficiar-se de la xarxa internacional de proveïdors i el know-how que SEB té a escala global.

“Estem molt contents de donar la benvinguda a tots aquells entusiastes i seguidors del HIIT, i molt felices de proposar-los l’experiència SUMHIIT Fitness”, assegura Ben Camper, president de Basecamp Fitness.

“És fabulós veure com incrementa l’interès de possibles franquiciats per a Basecamp als Estats Units, i de com els qui ja s’han unit a aquest concepte estan vivint en primera persona els resultats que ofereix aquest tipus d’entrenament. Una realitat que ja compta amb la seva pròpia comunitat d’adeptes, que no para de créixer. És hora que aquest concepte creixi fora dels Estats Units, i és un honor poder oferir SUMHIIT Fitness a possibles franquiciats de qualsevol regió del món”, matisa.

 

Objectiu: 10.000 clubs el 2030

La primera d’aquestes regions serà Austràlia, on SUMHIIT Fitness obrirà el seu primer estudi la pròxima tardor de la mà de Collective Wellness Group, una filial d’Anytime Fitness Austràlia i al seu torn el major franquiciat d’Anytime Fitness al país oceànic.

“La nostra actual xarxa de serveis com franquícia i l’èxit de Basecamp als Estats Units proven que podem ajudar amb enorme solvència els actuals i nous màsters de SUMHIIT Fitness a implantar aquesta cadena als seus països”, matisa.

El llançament de la marca SUMHIIT Fitness forma part de la dinàmica i potent estratègia de creixement que SEB s’ha fixat arreu del món. El seu objectiu és assolir els 10.000 clubs i estudis de fitness operatius el 2030.

“En només dues dècades hem fet créixer Anytime Fitness fins al punt de convertir-la en la franquícia de fitness més gran del món. SUMHIIT Fitness mostra la nostra fèrria vocació per seguir incrementant les nostres propostes de salut i benestar amb les quals satisfer la creixent demanda global. Així, podrem ajudar a cada vegada més persones a aconseguir els seus objectius holístics de salut, benestar i fitness”, matisa.

“Mai hi ha hagut un millor moment que ara per a les franquícies de fitness, salut i benestar, i esperem donar la benvinguda ben aviat a molts emprenedors que vulguin unir-se a la família SEB com a nous franquiciats de SUMHIIT Fitness”, conclou Mortensen.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors