LA IMMOBILIÀRIA CREIX A LA COSTA I ES PREPARA PER A L’ESTIU

donpiso assoleix les 55 franquícies a Espanya amb una última obertura a Sitges

La companyia compta amb presència en gran part del territori nacional: Alacant, Almeria, Astúries, Àvila, Balears, Badajoz, Barcelona, Burgos, Càceres, Cantàbria, Còrdova, Corunya, Girona, Granada, Guadalajara, Guipúscoa, Osca, Jaén, La Rioja, Las Palmas, Lleó, Lleida, Madrid, Màlaga, Múrcia, Ourense, Pontevedra, Salamanca, Segòvia, Sevilla, Tarragona, Tenerife, València, Valladolid, Biscaia i Saragossa.

La inversió total necessària per a un franquiciat de donpiso oscil·la entre els 50.000€ i 80.000€, incloent-hi el fons de maniobra, i és recuperada després d’un any d’activitat. La companyia ofereix una rendibilitat un 15% per sobre de la mitjana del sector.

Emiliano Bermúdez, subdirector general de donpiso: “El creixement d’una empresa del sector sota el model de franquícia ha de ser controlat en tot moment per l’empresa matriu, assegurant-se que els seus franquiciats estan professionalment preparats per a l’exercici de la seva activitat. Una intermediació immobiliària de qualitat és clau per a l’accés transparent i segur de la ciutadania d’un país al seu mercat immobiliari”.

 

 

Juliol de 2023 – La xarxa immobiliària donpiso continua amb el seu pla d’expansió a tot el territori nacional. La principal agència immobiliària d’Espanya compta amb un model de negoci mixt que combina l’obertura d’oficines amb capital propi i la firma d’oficines franquiciades amb professionals d’alt nivell i experiència que aprofiten els drets d’explotació de la marca per a la intermediació d’operacions immobiliàries.

En aquest context, ja ha assolit un total de 55 franquícies a tot Espanya i està present als principals mercats immobiliaris de les zones amb més demanda per a la compra, venda i lloguer de residències al país. Així doncs, la companyia compta amb una presència destacada per nombre d’oficines i d’agents en bona part del territori nacional: Alacant, Almeria, Astúries, Àvila, Balears, Badajoz, Barcelona, Burgos, Càceres, Cantàbria, Còrdova, Corunya, Girona, Granada, Guadalajara, Guipúscoa, Osca, Jaén, La Rioja, Las Palmas, Lleó, Lleida, Madrid, Màlaga, Múrcia, Ourense, Pontevedra, Salamanca, Segòvia, Sevilla, Tarragona, Tenerife, València, Valladolid i Saragossa.

La inversió total necessària per a un franquiciat de donpiso oscil·la entre els 50.000€ i 80.000€, incloent-hi el fons de maniobra, i és recuperada després d’un any d’activitat. El cànon d’ entrada és personalitzat, depenent del perfil de cada candidat, mentre que el royalty s’ acaba determinant en funció del potencial de la zona en la qual s’ ubiqui la franquícia. La companyia ofereix una rendibilitat un 15% per sobre de la mitjana del sector.

donpiso es prepara per a l’estiu i creix a la costa catalana

En aquest context, ha assolit les 55 franquícies a Espanya amb la firma d’una nova oficina a la cotitzada localitat costanera de Sitges, a la província de Barcelona. Amb una mica més de 31.000 habitants i ubicada als peus del muntanyós parc natural del Garraf, el municipi és conegut per les seves platges mediterrànies, el seu passeig marítim i el seu centre històric. A més, per la seva rodalia amb Barcelona capital, és una de les destinacions favorites pels barcelonins per a una escapada de cap de setmana.

Al capdavant de l’establiment hi ha Silvina Illanes i Fernando Illanes, tots dos amb àmplia experiència professional i empresarial a Espanya i a l’Argentina. S’ incorporen a la xarxa d’ oficines de donpis com a franquiciats a la zona de Sitges i Sant Pere de Ribes i aportaran els seus coneixements en gestió i comercialització en aquest nou projecte.


La indústria busca franquiciats cada dia més ben preparats

Els perfils del franquiciat més buscat són emprenedors amb àmplia formació especialitzada en el sector i experiència prèvia, empresaris que pretenen diversificar el seu negoci, inversors, agents immobiliaris independents i franquícies i agències locals que no hagin pogut obtenir fins al moment la rendibilitat desitjada.

En aquest sentit, Emiliano Bermúdez, subdirector general de donpiso, fa èmfasi en la importància d’apostar pel talent i el capital humà, elements essencials per preservar el negoci immobiliari i un mercat residencial sanejat: “Una intermediació immobiliària de qualitat és clau per a l’accés transparent i segur de la ciutadania d’un país al seu mercat immobiliari. Les immobiliàries hem de continuar sent la garantia que qualsevol operació immobiliària es realitza de manera correcta”, subratlla el directiu.

L’expert afegeix que “el creixement d’una empresa del sector sota el model de franquícia ha de ser controlat en tot moment per l’empresa matriu, assegurant-se que els seus franquiciats estan professionalment preparats per a l’exercici de la seva activitat”. En aquest sentit, des de fa més de 25 anys amb la seva pròpia Escola Immobiliària amb l’objectiu de dotar els seus professionals dels coneixements necessaris en les diferents àrees del negoci immobiliari en un context de permanent canvi i evolució.

 

Sobre donpiso

donpiso és l’empresa degana del sector de la intermediació immobiliària a Espanya. Fundada el 1984, compta amb una important xarxa d’oficines en progressiu creixement a les principals ciutats del país. El seu alt volum de negoci li ha permès situar-se al cap del sector en volum d’intermediació de propietats, posicionant-se, així com una de les xarxes immobiliàries més importants d’Espanya amb excel·lents índexs de satisfacció. L’empresa ofereix serveis de compravenda, lloguer i reformes, i compta amb un equip que supera els 600 treballadors a tota la xarxa.

www.donpiso.es

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors